Ειδικότερα, μετά την αποχώρηση της κυρίας Λαϊνιώτη, σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να εκλεγεί νέος πρόεδρος.
Κατά την ψηφοφορία ο εφέτης Παναγιώτης Δανιάς έλαβε 4 ψήφους έναντι 3 που έλαβε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης εφέτης Βασίλης Φαϊτάς.
Κατόπιν αυτών, νέος πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών εξελέγη ο κ. Δανιάς.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.