Διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία Μακρή - Θα συνεχιστεί στις 9 Ιουλίου

Διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία Μακρή - Θα συνεχιστεί στις 9 Ιουλίου

karida1
Στις 9 Ιουλίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα.  Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούμενοι είναι δυο Βούλγαροι οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Παρούσα ήταν σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του θύματος Βικτώρια Καρύδα. Η υπόθεση εκφωνήθηκε από το δικαστήριο και κατόπιν διεκόπη.

Βίντεο Καρίδα δικαστήρια


«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε μάλιστα πρόσφατα η κυρία Καρύδα, μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αναφερόμενη στους κατηγορούμενους και με αφορμή την έναρξη της δίκης.

karida2


Κλείσιμο
Κεντρικό πρόσωπο στην όλη υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία, δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπο του κατηγορουμένου να «γαζώνει» τον επιχειρηματία.

karida4


Παρ’ όλα αυτά, ο 32χρονος επιμένει πως δεν γνώριζε τον Γιάννη Μακρή και πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να τον σκοτώσει. «Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» δηλώνει ο Βούλγαρος κατηγορούμενος, αμφισβητώντας ακόμη και το βίντεο - ντοκουμέντο με τις εικόνες της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία.




Ειδήσεις σήμερα: 

Σόου από αντιεξουσιαστές με βαριοπούλες στα Εξάρχεια - Δείτε βίντεο

Σε τρία μέτωπα μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Χίο - Σε ετοιμότητα για εκκένωση δύο οικισμών

Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Οινούσσες και Παναγιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης