Ζεύγος τουρκικώναεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση, το μεσημέρι της Τετάρτης, και συγκεκριμένα στις 13:16, πετώντας πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά στα 25.000 πόδια.
Η τουρκική προκλητικότητα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 14:02, το ίδιο ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τη Λήμνο στα 27.000 πόδια.
Στη συνέχεια, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση, ξανά, πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 3.500 πόδια, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από τις Οινούσσες στα 5.000 πόδια.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.