Ευζωία μέσα σε κλίμα ασφάλειας

Ευζωία μέσα σε κλίμα ασφάλειας

Λύσεις που προστατεύουν το υπέρτατο αγαθό της Υγείας και το περιβάλλον, εξοικονομούν ενέργεια, υποστηρίζονται από ειδικούς και κάνουν κάθε πελάτη να νιώθει ασφαλής και σίγουρος με την επιλογή του. Η φιλοσοφία «STAY SAFE» της DAIKIN αντανακλάει όλα εκείνα που την έχουν καταστήσει παγκόσμια ηγέτιδα στον κλιματισμό.

daikin324
Σίγουρα δεν το ακούτε για πρώτη φορά, αλλά αξίζει να το υπενθυμίζουμε: ένα προϊόν δεν ορίζεται μόνο από την τιμή και ούτε πρέπει να κρίνεται μόνο για αυτή. Ασφαλώς αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για την αποτίμησή του και ασφαλώς παίζει ρόλο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η ποιότητά του, η αντοχή του, το customer care και το service, το design, η εξοικονόμηση ενέργειας και πολλά άλλα στοιχεία που συνθέτουν τον «γρίφο» του value for money, ενός προϊόντος δηλαδή που η σχέση αξίας προς τιμή είναι δίκαιη, ορθή και τελικώς συμφέρουσα για τον πελάτη.

Σε αυτήν την εξίσωση και όταν η κουβέντα έρχεται στον κλιματισμό, το όνομα DAIKIN είναι συνώνυμο της σιγουριάς, της ασφάλειας και του value for money. Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης στον τομέα του κλιματισμού, προσφέρει με πάθος τις καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε χώρο, εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία του «STAY SAFE» που περιλαμβάνει όχι μόνο τη διατήρηση καθαρού, ποιοτικού αέρα στον χώρο και την προστασία της Υγείας από ορατούς (π.χ. ρύπανση) και αόρατους τους κινδύνους, αλλά και την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών μέσα από ένα εκτεταμένο δυναμικό δίκτυο συνεργατών, ώστε όλοι οι πελάτες να μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια και ικανοποίηση για την επιλογή τους, πολλά χρόνια μετά.
dai1

Ειδικότερα, με δεδομένο ότι ο αέρας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ποιότητας ζωής, η DAIKIN προσφέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης, άνεσης και φιλικά προς το περιβάλλον, πλαισιώνοντάς τα με καινοτόμες υπηρεσίες υποστήριξης από ειδικούς, για τη σωστή εγκατάσταση, διαχείριση και συντήρηση των συσκευών.

Video-BD-Shops-image
Κλείσιμο


Οι ειδικοί έχουν την λύση
Είτε αφορά το σπίτι, ένα κατάστημα λιανικής, το γραφείο, μεγάλα κτίρια, ή ακόμα και εργοστασιακές εγκαταστάσεις, υποδομές πληροφορικής και μηχανογραφικών κέντρων, ξενοδοχεία όπως και χώρους αναψυχής, η υποστήριξη και οι υπηρεσίες DAIKIN κάνουν τη διαφορά και προσφέρουν στον πελάτη σιγουριά και ξεγνοιασιά, μέσα από ένα άριστα οργανωμένο Δίκτυο Πωλήσεων, σε όλον τον κόσμο. Στη χώρα μας, η DAIKIN υποστηρίζει ένα αξιόπιστο δυναμικό δίκτυο, σε συνεργασία με 121 καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και καλύπτοντας τις ανάγκες για κλιματισμό, καθαρισμό αέρα, επαγγελματική ψύξη, εξαερισμό ή συστήματα ελέγχου. Όλα είναι δημιουργημένα με ευθύνη, περιβαλλοντική συνείδηση, αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα προερχόμενη από την τεχνολογική υπεροχή της DAIKIN, και αποτελεί έμπνευση για κάθε ανταγωνιστή στον χώρο του Κλιματισμού.

Και μην ξεχνάτε! Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Έναν περίπου αιώνα μετά διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι και οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για μέγιστη εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας, καινοτομίας και ασφάλειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης