Το ελικόπτερο βρήκε χασισοφυτεία Αλβανών στη Μεσσηνία

Το ελικόπτερο βρήκε χασισοφυτεία Αλβανών στη Μεσσηνία

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας

messinia
Τρία αδέλφια από την Αλβανία είχαν εκχερσώσει έναν χώρο σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία και τον είχαν διαμορφώσει κατάλληλα για να στήσουν μια πλήρως οργανωμένη χασισοφυτεία με 36 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου.

Η φυτεία εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Αστυνομίας κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας την «ξήλωσαν», ενώ κατέσχεσαν τον καλλιεργητικό και αρδευτικό εξοπλισμό. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, προέκυψε ότι καλλιεργητές ήταν οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 31, 37 και 40 χρόνων που εντοπίστηκαν σε κοντινή κοινότητα, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στη Θεσπρωτία

Στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσπρωτίας, έπεσε ένας Έλληνας που καλλιεργούσε σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 57 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, 26 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και οκτώ αβολίδωτα φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σήμερα οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα πρότυπα σχολεία

«Κομφούζιο» στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα - Κίνηση στην Αττική οδό

Ηλικιωμένος πίσω από «χρυσή» διάρρηξη στη Μυτιλήνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης