Ενημέρωση περί διαβίβασης προσωπικών δεδομένων

Ενημέρωση περί διαβίβασης προσωπικών δεδομένων

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «EUROMEDICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «EUROMEDICA», με Α.Φ.Μ. 094045865/Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, επί της Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 2-4 ενημερώνει ότι στο πλαίσιο επικείμενης διαδικασίας εξυγίανσης – μεταβίβασης επιχείρησης, σύμφωνα με τα άρθρα 99επ., 106δ του Ν. 3588/2007, όπως ισχύει σήμερα, καθίσταται εκ του νόμου επιβεβλημένη η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων – πιστωτών, οφειλετών, αντισυμβαλλόμενών και εν γένει φυσικών προσώπων συνδεόμενων με αξιώσεις που αποτελούν αντικείμενο της μεταβίβασης.

22b7e8d406afe1b0d297ae6916f29f10_XL
Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων θα είναι αποκλειστικά οι συμβαλλόμενοι στην συμφωνία εξυγίανσης πιστωτές, καθώς και οι αρμόδιες δικαστικές αλλά και λοιπές δημόσιες αρχές (ΓΕΜΗ, Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων), ενώπιον των οποίων κατατίθεται η αίτηση προς επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης. Διευκρινίζεται ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα γνωστοποιηθούν περιορίζονται σε στοιχεία προσδιοριστικά της ταυτότητας των υποκειμένων (ονοματεπώνυμο, ειδικότητα κοκ.) και της εκάστοτε αξίωσης.

Τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος για πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών δεδομένων τους και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, δικαίωμα να αιτηθούν διαγραφή των προσωπικών δεδομένων τους ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορούν ή δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία. Περαιτέρω, μπορούν να υποβάλλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην Ελλάδα, (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600,contact@dpa.gr, www.dpa.gr).
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων τους, τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα μπορούν να απευθύνονται εγγράφως στα επί της Λεωφ. Μεσογείων 357-9 στο Χαλάνδρι γραφεία της Εταιρίας και στο mail info@euromedica.gr. Διευκρινίζεται ότι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων της Εταιρίας είναι η κα Μαρία Κριτσωτάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης