Σκάνδαλο Insider Trading: Ο Τηλέμαχος Λαβίδας δεν έμαθε ούτε σήμερα την ποινή του

Σκάνδαλο Insider Trading: Ο Τηλέμαχος Λαβίδας δεν έμαθε ούτε σήμερα την ποινή του

Θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα - Σύμφωνα με την εισήγηση των εισαγγελέων, ο Τηλέμαχος Λαβίδας πρέπει να εκτίσει το λιγότερο 18 μήνες και το ανώτερο 78

tilemaxos-lavidas
Ούτε σήμερα έμαθε ο Τηλέμαχος Λαβίδας την ποινή που θα του επιβληθεί αφού η αναμενόμενη τηλεδιάσκεψη αναβλήθηκε και θα πρέπει να περιμένει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Τότε θα ενημερωθεί για την νέα ημερομηνία στην οποία θα ανακοινωθεί από την πρόεδρο Ντενίζ Κόουτ ο συνολικός χρόνος που θα εκτίσει στην φυλακή.

Η νέα αναβολή σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού απλά επιτείνει την αγωνία του νεαρού επιχειρηματία που ελπίζει να αποφύγει την μέγιστη ποινή, η οποία είναι τα εξήμιση χρόνια.

Σύμφωνα με την εισήγηση των εισαγγελέων, ο Τηλέμαχος Λαβίδας πρέπει να εκτίσει το λιγότερο 18 μήνες και το ανώτερο 78, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να λήξει η κράτησή του με την επιβολή ποινής που δεν θα ξεπερνάει τους εννιά μήνες.

Όσους δηλαδή κρατείται στο Metropolitan Correctional Center του Μανχάταν προφυλακισμένος για σκάνδαλο εσωτερικής χειραγώγησης μετοχών που αποκαλύφθηκε το περασμένο φθινόπωρο.

Ο δικηγόρος του Τζόναθαν Σρίτερ προσπαθεί να επιτύχει μια ποινή με κράτηση κατ΄οίκον, κάτι μάλλον αρκετά δύσκολο στην περίπτωση του πελάτη του που καταδικάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Έκτοτε περιμένει να μάθει την χρονική διάρκεια της ποινής του, σε μια διαδικασία που αναβλήθηκε δύο φορές-η πρώτη ήταν τον Απρίλιο και η δεύτερη σήμερα-λόγω της επιδημίας του Covid-19, που χτύπησε τις ΗΠΑ.

Κάτι πουν δικαιολογεί απόλυτα όχι μόνο την αγωνία του αλλά και τα σπασμένα νεύρα ενός ανθρώπου που μέχρι το περασμένο Φθινόπωρο ζούσε ευτυχισμένος μαζί με την σύζυγο του στην Νέα Υόρκη.

Μετά ήρθε η σύλληψη, ο εφιάλτης της προφυλάκισης, η δίκη και η ενοχή του με ομόφωνη απόφαση των ενόρκων, παρά το γεγονός ότι αρνείται ακόμη και τώρα την οποιαδήποτε εμπλοκή του στο σκάνδαλο.

Ειδήσεις σήμερα

Τσίπρας: Ο καθένας μας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για λάθη - Παππάς: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Κορωνοϊός: 13 νέα κρούσματα στη χώρα - Ένας θάνατος

Αφιονίστηκαν οι Τούρκοι: «Συμμαχία του κακού» Ελλάδα - Γαλλία κι όσοι δεν μας στηρίζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης