Χαλκίδα: Καφετέρια διέθετε προς πώληση λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Χαλκίδα: Καφετέρια διέθετε προς πώληση λαθραίο καπνό και τσιγάρα

Στους αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος βρέθηκαν 220 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους 11 κιλών, καθώς και 1.090  πακέτα τσιγάρων 

Xalkida-kapnos-tsigara
Σε κέντρο διακίνησης λαθραίων καπνικών ειδών είχε μετατρέψει την επιχείρησή του ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης μιας καφετέριας σε μια περιοχή της Χαλκίδας, όπου έγινε αιφνιδιαστική έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες τσιγάρων και καπνού.

Στους αποθηκευτικούς χώρους του καταστήματος βρέθηκαν 220 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους 11 κιλών, καθώς και 1.090 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο, για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναζητήθηκε ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεχίζεται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Παγώνη για κορωνοϊό: «Μπορεί να έχουμε μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι»

Η μπαλωθιά αποκάλυψε βαλλίστρα με βέλη και σπαθί «Κατάνα»!

Πέραμα: Τραυματισμός 53χρονου εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης