Το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιοριστικά μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι εξαιτίας του κορωνοϊούάφησε ανοιχτό η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «είναι πολύ πιθανόν να έχουμε περιοριστικά μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία του ιού από τον Σεπτέμβριο».
Παράλληλα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 θα αργήσει ακόμα, καθώς έχει διάφορες φάσεις που πρέπει να περάσουν μέχρι να εξακριβωθεί ότι είναι ασφαλές, ενώ εξέφρασε την ανησυχία της για την αύξηση των κρουσμάτων σε Ευρώπη και Αμερική σημειώνοντας ότι «τα πράγματα δεν είναι καλά».
Στην Ελλάδα, όπως είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, η εικόνα είναι καλύτερη και η αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές ήταν αναμενόμενη.
«Μας ανησυχούν τα πάρτι γιατί εκεί τα πράγματα δεν είναι ελεγχόμενα, όπως στον Εχίνο και τη Θεσπρωτία,γιατί εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση των επαφών» κατέληξε η κ. Παγώνη
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.