«Ξινή» βγήκε σε έναν 48χρονο Έλληνα η απόφασή του να πυροβολήσει μέρα-μεσημέρι με το κυνηγετικό του όπλο στον αέρα από το παράθυρο του σπιτιού του σε περιοχή των Γρεβενών, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ανακάλυψαν ότι έκρυβε μέσα του έναν... «Γουλιέλμο Τέλλο»!
Κατά την έρευνα που έκαναν στην κατοικία του πιστολέρο οι αστυνομικοί, δεν βρήκαν μόνο το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα αλλά κατασχέθηκε μαζί με εννέα φυσίγγια, αλλά και μια βαλλίστρα με ενσωματωμένη διόπτρα, μια φαρέτρα με 13 αλουμινένια βέλη μήκους 35 εκατοστών το καθένα, ένα ξίφος τύπου «Κατάνα» μήκους 89 εκατοστών και ένα μαχαίρι μήκους 29,5 εκατοστών! Όλα κατασχέθηκαν και ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών που του άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.