Ρέθυμνο: Βρήκαν φυτεία με 56 χασισόδεντρα και έπιασαν τον δράστη

Ρέθυμνο: Βρήκαν φυτεία με 56 χασισόδεντρα και έπιασαν τον δράστη

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου

Mylopotamos-xasisofyteia
Μετά από ολονύκτια επιχείρηση που ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής, με την συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον καλλιεργητή μιας μεγάλης φυτείασ κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Πρόκειται για έναν Έλληνα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από τα ίχνη που είχε αφήσει στον χώρο, όπου καλλιεργούσε συνολικά 56 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της συγκομιδής. Ο δράστης αναζητήθηκε, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών. Παράλληλα, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέθετε και συνεργούς στην καλλιέργεια, ενώ τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στην Καβάλα

Στο σπίτι του σε ένα χωριό της Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου ένας Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι στην αυλή του καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 ως 60 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ψάρευαν παράνομα ολοθούρια στον Ευβοϊκό κόλπο

Βόλος: Το αδέσποτο που υιοθέτησαν έσωσε ανήλικες από διαρρήκτες

Παράνομα όπλα και σφαίρες σε δυο σπίτια στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης