Στόχος «πεινασμένων» και μη τα εξοχικά στην Ηλεία

Στόχος «πεινασμένων» και μη τα εξοχικά στην Ηλεία

Φτιάχνουν… νοικοκυριά οι άγνωστοι διαρρήκτες με όσα κλέβουν από τα εξοχικά που έχουν ρημάξει σε διάφορες περιοχές της Ηλείας

 Στόχος «πεινασμένων» και μη τα εξοχικά στην Ηλεία
Φτιάχνουν… νοικοκυριά οι άγνωστοι διαρρήκτες με όσα κλέβουν από τα εξοχικά που έχουν ρημάξει σε διάφορες περιοχές της Ηλείας. Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν στις οικοσκευές αλλά και στο λάδι που παρήχθη πρόσφατα, το οποίο μπορεί να μεταπωληθεί, ενώ δε λείπουν και οι συνήθεις πλέον «πεινασμένοι», που αναζητούν μόνο την τροφή τους.

Οι τελευταίοι χτύπησαν ένα περιφραγμένο αγρόκτημα στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, από το οποίο άρπαξαν δύο λευκά αρνιά βάρους 20 κιλών το καθένα και αξίας 200 ευρώ. Φυσικά, μάλλον δεν τους ενδιέφερε να τα πουλήσουν, αλλά να γεμίσουν το στομάχι τους! Αλλά και στην Αμαλιάδα, οι άγνωστοι που διέρρηξαν ένα μίνι μάρκετ άρπαξαν διάφορα είδη τροφίμων και έκλεψαν 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, ενώ προκάλεσαν αρκετές ζημιές.

Κλείσιμο
Αντίθετα, οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε τρία εξοχικά και ένα καφενείο είχαν στόχο το λάδι και το κρασί που είχαν συγκεντρώσει οι ιδιοκτήτες τους. Στη Νεάπολη Βάρδας διέρρηξαν την αποθήκη ενός εξοχικού και άρπαξαν δύο δοχεία με 140 λίτρα ελαιόλαδο και 90 λίτρα κρασί! Οι δράστες δεν έμειναν αδιάφοροι ούτε μπροστά στην ηλεκτρική σκούπα, τα εργαλεία και τους δέκα μεταχειρισμένους υπολογιστές που βρήκαν.

Οι δράστες της κλοπής σε ένα εξοχικό στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης που μπήκαν παραβιάζοντας την πίσω πόρτα, φρόντισαν να κάνουν την… προίκα τους! Έκλεψαν δέκα τενεκέδες με λάδι, μια ηλεκτρική κουζίνα, δύο αερόθερμα, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, ένα πιεστικό μηχάνημα και δύο ποδήλατα, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Άλλοι, πλούτισαν το νοικοκυριό τους με μια τηλεόραση, ένα σίδερο, ένα βραστήρα, ποτά και πετσέτες που έκλεψαν από άλλο ένα εξοχικό στα Λέτρινα Πύργου, όπου εισέβαλαν από ένα παράθυρο. Τέλος, οι διαρρήκτες ενός καφενείου στο Χάβαρι έψαχναν για χρήματα αλλά βρήκαν μόνο 200 ευρώ στην ταμειακή μηχανή κι έτσι πήραν μαζί τους μια τηλεόραση πλάσμα 40 ιντσών, αξίας 900 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης