Φίδια σε σχολείο στο Ρέθυμνο και σε... πλυντήριο στη Μαγνησία

Φίδια σε σχολείο στο Ρέθυμνο και σε... πλυντήριο στη Μαγνησία

Δεν περνάει μέρα που να μην προκληθεί αναστάτωση σε κάποια περιοχή της χώρας από την παρουσία ερπετών σε κατοικημένες περιοχές

fidakia
Δεν περνάει μέρα που να μην προκληθεί αναστάτωση σε κάποια περιοχή της χώρας από την παρουσία ερπετών σε κατοικημένες περιοχές... Το πρωί της Τετάρτης, ένα φίδι τρομοκράτησε τους μικρούς μαθητές του δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο!

Το μικρό ερπετό εντοπίστηκε πάνω σε ένα δέντρο στο προαύλιο και οι μαθητές φοβήθηκαν, αλλά οι δάσκαλοι τους κράτησαν μέσα στις τάξεις και η διευθύντρια κάλεσε την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν από το Πέραμα. Οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το φίδι ήταν μία ακίνδυνη δεντρογαλιά και κάλεσαν τα παιδιά να το δουν από κοντά, πριν το επιστρέψουν στην φύση.

Πιο πολύ, όμως, τρομοκρατήθηκε μια νοικοκυρά στα Κανάλια Μαγνησίας, όταν ανέβηκε στο πλυσταριό του σπιτιού της για να βάλει τα ρούχα στο πλυντήριο και είδε ένα φίδι να κινείται κάτω από την ηλεκτρική συσκευή! Η τρομοκρατημένη γυναίκα έβαλε τις φωνές, ο σύζυγός της ειδοποίησε την Πυροσβεστική και έφτασε στο σπίτι ένα όχημα με δύο πυροσβέστες, οι οποίοι έπιασαν τον άκακο λαφιάτη και τον απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κατάθεση «βόμβα»: Η Κάρα Ντελεβίν σε «ερωτικό τρίο» με την Άμπερ Χερντ και τον Έλον Μασκ;

Ο ψευτογιατρός επιστράτευσε μέχρι και τον... Σουμάχερ - Μαρτυρίες-σοκ για τα θύματά του

Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα στην Ιωάννα και η εμμονή με τον Νώντα - Τι λέει ο 40χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης