Ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε νωρίτερα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Σύγκλητος του ΑΠΘ, στο κτήριο της Πρυτανείας. Τα άτομα διέκοψαν τη συνεδρίαση φωνάζοντας συνθήματα κατά της εξ αποστάσεως εξέτασης.
Ζητούν «να επανέλθει η δια ζώσης εξέταση για τους φοιτητές με ανθρώπινους όρους».
Ο πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νίκος Παπαϊωάννου άκουσε τα αιτήματα της ομάδας.
Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης δήλωσε στο thestival: «Είμαι εδώ για να διαφυλάξω την τη νομιμότητα των αποφάσεων της Συγκλήτου. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε μειοψηφίες που νομίζουν ότι εκπροσωπούν τους φοιτητές να διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του οργάνου».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.