Μυτιλήνη: Σε κολώνα φωτισμού έκρυβε το χασίς που διακινούσε
Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης
Μάνος Τσαγκαράκης
Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση την οποία δεν είχε αντιληφθεί, οδήγησε τελικά άθελά του τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην «καβάντζα» όπου έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε στη Μυτιλήνηένας 20χρονος Έλληνας.
Οι αστυνομικοί επενέβησαν όταν είδαν το νεαρό να ψάχνει στη βάση μιας κολώνας δημοτικού φωτισμού σε δημοτική οδό της πόλης, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν κρυμμένη στον χώρο μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50,6 γραμμαρίων, την οποία κατέσχεσαν μαζί με 210 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του ο δράστης.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί ο 20χρονος, όπου κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 85,7 γραμμαρίων που προόριζε για πώληση και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.