Στόχος αγνώστων που τους έβαλαν φωτιά έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο ΑΤΜ στο Χαλάνδρι.
Η πρώτη επίθεση έγινε στις 3 τα ξημερώματα με στόχο το ΑΤΜ στην πρόσοψη του δημαρχείου Χαλανδρίου. Η φωτιά που έβαλαν οι άγνωστοι κατέστρεψαν ολοσχερώς το μηχάνημα.
Η δεύτερη επίθεση ακολούθησε περίπου 50 λεπτά αργότερα με στόχο αυτή τη φορά ΑΤΜ στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην οδό Αγίας Παρασκευής. Το ΑΤΜ από τις φλόγες υπέστη σοβάρες υλικές ζημιές.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υπάρξει κάποια προσαγωγή για τις δύο επιθέσεις.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.