Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μιας 10χρονης, από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα ίχνη της 10χρονης χάθηκαν σήμερα το μεσημέρι, την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 10χρονη επέστρεφε μαζί με έναν συμμαθητή της.
Για την εξαφάνιση, ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση:
«Στις 11/6/2020 και ώρα 13:30 εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Μαρκέλλα Βεράμη, 10 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.
Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events