Viral ανάρτηση Τούρκου διπλωμάτη: Τούρκοι και Ελληνες ενωθείτε, όχι κέτσαπ στα ντολμαδάκια!

Viral ανάρτηση Τούρκου διπλωμάτη: Τούρκοι και Ελληνες ενωθείτε, όχι κέτσαπ στα ντολμαδάκια!

«Αγαπητοί Έλληνες, αδερφοί και αδερφές. Ξεχάστε τις διαφορές μας. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε εναντίον ενός κοινού εχθρού», έγραψε ο Ουμούτ Ακάρ

ntolmadakis
Να ξεχάσουν για λίγο τις διαφορές τους και να ενωθούν απέναντι σε έναν κοινό εχθρό και συγκεκριμένα τα... ντολμαδάκια με κέτσαπ ζητεί από Έλληνες και Τούρκους, ο διπλωμάτης Ουμούτ Ακάρ με ανάρτησή του στο Twitter.

«Αγαπητοί Έλληνες αδερφοί και αδερφές. Ξεχάστε τις διαφορές μας. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε εναντίον ενός κοινού εχθρού», έγραψε ο Ουμούτ Ακάρ.

Η φωτογραφία του δημοφιλούς αυτού πιάτου με συνοδεία κέτσαπ προκάλεσε πολλά σχόλια από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, καθώς η συγκεκριμένη εκδοχή των ντολμάδων αποτελεί σχεδόν «ύβρι» και για τις δύο κουζίνες.

Κλείσιμο
Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση Έλληνες αλλά και Τούρκοι υπογραμμίζουν ότι κάπως έτσι πρέπει να αισθάνονται οι Ιταλοί όταν βλέπουν άλλους λαούς να βάζουν κέτσαπ στα μακαρόνια ή κρέμα γάλακτος στη δημοφιλή καρμπονάρα.

Παρόλο που όπως τονίζουν ορισμένοι σχολιαστές η παραλλαγή των ντολμάδων με κόκκινη σπιτική σάλτσα δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη στην μικρασιατική κουζίνα, ωστόσο άπαντες συμφωνούν ότι η προσθήκη κέτσαπ αποτελεί casus belli.

Δείτε μερικά tweets με τις αντιδράσεις: 

Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε βίντεο από το σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά - Τραυματίστηκε γυναίκα

Φωτιά κοντά στο ΠΙΚΠΑ Βούλας - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ο Ερντογάν φτιάχνει πολιτοφυλακή, προειδοποιούν οι επικριτές του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης