Γκάζι: Πάρτι «συνωστισμού» με ημίγυμνες χορεύτριες - Δείτε φωτογραφίες

Γκάζι: Πάρτι «συνωστισμού» με ημίγυμνες χορεύτριες - Δείτε φωτογραφίες

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι, αν υπάρχει έστω κι ένας μολυσμένος ανάμεσα στο πλήθος, θα μπορούσε κάλλιστα να μεταδώσει τον ιό και μέσα σε ένα μήνα να υπάρξουν 400 με 500 κρούσματα

party1
Ρεσιτάλ ανευθυνότητας σε ταράτσα γνωστού κοκτέιλ μπαρ στο Γκάζι, οι υπεύθυνοι του οποίου έφεραν μέχρι και ημίγυμνες χορεύτριες προκαλώντας συνωστισμό άνευ προηγουμένου.

Οι χορεύτριες με αδαμιαία περιβολή ανέβαιναν πάνω στη κεντρική μπάρα και σε σταντ του μαγαζιού, το οποίο έσφυζε από κόσμο, ενώ δεν τηρούνταν καν οι απαραίτητες αποστάσεις.

Τα ντεσιμπέλ προκαλούσαν ηχορύπανση, οι χορεύτριες ντελίριο ενθουσιασμού στους θαμώνες, το αλκοόλ χαλάρωνε τις αισθήσεις, υπήρχαν δηλαδή όλα αυτά τα συστατικά που θα μπορούσαν να μετατρέψουν το event σε υγειονομική βόμβα.
paerty3
party1
party2
party4

Φαινόμενα σαν αυτά, προκαλούν ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για διασπορά του ιού με κίνδυνο να χαθούν ζωές αλλά και να επιστρέψουν μέτρα επιζήμια για την οικονομία.

Κλείσιμο
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι, αν υπάρχει έστω κι ένας μολυσμένος ανάμεσα στο πλήθος, θα μπορούσε κάλλιστα να μεταδώσει τον ιό και μέσα σε ένα μήνα να υπάρξουν 400 με 500 κρούσματα.

«Κάναμε τόσο κόπο για να φτάσουμε έως εδώ και τέτοιες συμπεριφορές δυστυχώς μας γυρίζουν πίσω» λένε χαρακτηριστικά.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν την αναγκαιότητα σχεδίασης μιας καμπάνιας που να απευθύνεται σε πολίτες κάτω των 40 ετών, που θα μιλά στην γλώσσα τους, ενημερώνοντας με ισχυρά επιχειρήματα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού που είναι υπαρκτός.

Μια καμπάνια που θα στοχεύσει στην ευαισθησία τους και θα έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και για τα περαιτέρω οικονομικά προβλήματα και ανεργίας που θα προκύψουν από ένα νέο lock down.

Ειδήσεις σήμερα

Δένδιας: Αναμενόμενος ο εκνευρισμός του Ερντογάν - Μετά από 40 χρόνια η Ελλάδα απέκτησε ΑΟΖ

Μήνυση Χαρδαλιά στην Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» που του πέταξε νερό

Τα ελληνικά ονόματα της ατζέντας Έπσταϊν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης