Ξηρόμερο: Βγήκαν μαχαίρια σε δύο σοβαρά οικογενειακά επεισόδια

Ξηρόμερο: Βγήκαν μαχαίρια σε δύο σοβαρά οικογενειακά επεισόδια

Το ένα επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ αδελφών και το άλλο μεταξύ πατέρα και γιού, που μάλιστα είχε και τραυματισμό

opke
Δυο φορές μέσα σε λίγες ώρες χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί του τμήματος Κατούνας σε σοβαρά οικογενειακά επεισόδια με μαχαίρια που έγιναν στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, το ένα μεταξύ αδελφών και το άλλο μεταξύ πατέρα και γιού, που μάλιστα είχε και τραυματισμό!

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 6.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν διαπληκτίστηκαν δυο αδέλφια ηλικίας 60 και 57 χρόνων. Ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα, φέρεται αρχικά να εξύβρισε και να απείλησε τον 60χρονο αδελφό του, αλλά στη συνέχεια του επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς πάντως να τον τραυματίσει.

Στις 3.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε το πιο σοβαρό περιστατικό στο σπίτι μιας οικογένειας, όπου ένας 62χρονος καυγάδισε άγρια με τον 36χρονο γιο του και του επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον ελαφρά! Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Σε βάρος των πρωταγωνιστών και των δυο επεισοδίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ ο 62χρονος κατηγορείται και για πρόκληση σωματικής βλάβης.


Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν έχει αναγνωρίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόσωπο η Ιωάννα» λένε αστυνομικές πηγές

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος που έψαχναν στον Υμηττό

Financial Times: Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία πιέζουν να μην μπαίνουν καραντίνα τουρίστες όταν επιστρέφουν στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης