Βρήκαν όπλα σε σπίτια και μαγαζί στη Λακωνία

Βρήκαν όπλα σε σπίτια και μαγαζί στη Λακωνία

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου

Lakwnia-opla
Οι πληροφορίες για κατοχή παράνομου οπλισμού, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σπάρτης και της Ο.Π.Κ.Ε. στα σπίτια δυο Ελλήνων ηλικίας 63 και 61 χρόνων και στο κατάστημα του 61χρονου, σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

Κατά τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν ένα πολεμικό τυφέκιο άγνωστης προέλευσης, τρία κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχαν άδειες κατοχής και 256 φυσίγγια, ενώ κατέσχεσαν ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και δυο κροτίδες. Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας. Το πολεμικό όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί.

Μία σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή και στην Τρίπολη

Οπλισμένος με ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου με λάμα μήκους 15 εκατοστών, αλλά και με ένα ζευγάρι κιάλια, κυκλοφορούσε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία ένας 54χρονος Έλληνας που σταμάτησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για παράβαση του... Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα ευρήματα κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φθιώτιδα: Προσπάθησε να σκοτώσει τον πατριό του με αυτοκίνητο!

Δείτε πότε επανέρχεται ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Πρώτο κουδούνι για δημοτικά με αποστάσεις και αντισηπτικά - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης