Αίγιο: «Δίδασκε» την ανήλικη κόρη της πώς να... κλέβει!
Μητέρα, κόρη και μια άλλη γυναίκα άρπαξαν καλλυντικά συνολικής αξίας 50 ευρώ από φαρμακείο
Μάνος Τσαγκαράκης
Να μητέρα, να... μάλαμα! Πρόκειται για μια Ελληνίδα η οποία, μαζί με μια ακόμη φίλη της, πήγαν με την ανήλικη κόρη της σε ένα φαρμακείο στο Αίγιο και «δίδαξαν» το κοριτσάκι πώς να κλέβει! Εκείνο που δεν μπόρεσαν να του μάθουν, όμως, ήταν πώς να... διαφεύγει μετά την κλοπή.
Η φαρμακοποιός πήρε είδηση το απόγευμα της Πέμπτης ότι οι δυο ενήλικες και το κορίτσι είχαν κλέψει καλλυντικά συνολικής αξίας 50 ευρώ και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας.
Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και η στοργική μητέρα συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ η ανήλικη αφέθηκε ελεύθερη. Οι αστυνομικοί αναζητούν και την συνεργό της στην κλοπή.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς