Αίγιο: Ξήλωσαν ολόκληρο καυστήρα και τον λέβητα από σπίτι!

Αίγιο: Ξήλωσαν ολόκληρο καυστήρα και τον λέβητα από σπίτι!

Οι τέσσερις δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με την λεία τους, συνολικής αξίας 3.200 ευρώ

peripoliko
Δεν έχει προηγούμενο η πρωτοφανής λεηλασία που έκαναν άγνωστοι διαρρήκτες οι οποίοι εισέβαλαν ανενόχλητοι σε ένα σπίτι στον Λόγγο Αιγιαλείας και ξήλωσαν ολόκληρο τον καυστήρα και τον λέβητα, ενώ άρπαξαν από το εσωτερικό του ακόμη και μαγειρικά σκεύη και τα ρούχα των ενοίκων!

Οι τέσσερις δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με την λεία τους, συνολικής αξίας 3.200 ευρώ, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση και έφτασαν στα ίχνη ενός από αυτούς, ο οποίος φύλαγε τσίλιες μέσα σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκαν και τα κλοπιμαία. Έτσι, το επόμενο μεσημέρι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων τριών συνεργών του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στη Λαμία

Άμεσα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας η διάρρηξη και η κλοπή η οποία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης σε ένα σπίτι σε περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που έχει απασχολήσει επανειλλημένα τις αρχές για παρόμοιες κλοπές, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Τραυματισμός 37χρονου αλλοδαπού ναυτικού σε ναυπηγείο

Δύο πανέμορφα λιονταράκια γεννήθηκαν εν μέσω καραντίνας στην Πάφο - Δείτε βίντεο

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν Ρομά για αρπαγή και βιασμό 13χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης