Ταυτοποίησαν «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η. που δρούσε στις Σέρρες

Ταυτοποίησαν «μαϊμού» τεχνικό της Δ.Ε.Η. που δρούσε στις Σέρρες

Ο δράστης εξαπάτησε μια 83χρονη και κατάφερε να της αρπάξει δυο κοσμήματα και μετρητά, ενώ εξετάζεται αν είχε «χτυπήσει» και σε άλλα σπίτια

peripoliko_
Άλλη μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη έπεσε θύμα των απατεώνων που «αλωνίζουν» στην περιφέρεια παριστάνοντας τους τεχνικούς της Δ.Ε.Η. και ισχυρίζονται ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς στο σπίτι τους, δήθεν από ηλεκτρολογική βλάβη. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο δράστης αναγνωρίστηκε.

Το θύμα ήταν μια 83χρονη η οποία είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της σε περιοχή των Σερρών στον υποτιθέμενο υπάλληλο της Δ.Ε.Η. στις 11 Μαρτίου. Εκείνος την έπεισε να βγάλει εκτός σπιτιού αντικείμενα αξίας και χρήματα για να τα γλιτώσει από την ενδεχόμενη φωτιά, αλλά μόλις βρήκε την ευκαιρία άρπαξε δύο κοσμήματα και 300 ευρώ, έτρεξε στο όχημα στο οποίο τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκε.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά που ταυτοποίησαν τον δράστη και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη και κλοπή, την οποία διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλους ηλικιωμένους.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό της μασκοφόρου μπορεί να οδηγήσει σύντομα στη σύλληψή της

Έκπτωση φόρου 30% στους ιδιοκτήτες για τα ενοίκια που έχασαν «δια νόμου»

«Βόμβα» FT: «Τη μεγαλύτερη θνησιμότητα από κορωνοϊό παγκοσμίως την έχει η Βρετανία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης