Έπιασαν δυο νεαρούς με ηρωίνη, κάνναβη και σφαίρες στη Λάρισα

Έπιασαν δυο νεαρούς με ηρωίνη, κάνναβη και σφαίρες στη Λάρισα

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

Larisa-irwini-kannabi
Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες έστησαν σε μια περιοχή της Λάρισας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το πρωί της Δευτέρας, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσαν «σκληρά» ναρκωτικά. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, είχαν πλούσια έσοδα από τις πωλήσεις.

Οι ύποπτοι ακινητοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο, ενώ έγιναν έρευνες και στα σπίτια τους. Συνολικά, βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 82,9 γραμμαρίων και αποξηραμένης κάνναβης βάρους 10,8 γραμμαρίων που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μία ζυγαριά ακριβείας, 20 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 6.980 ευρώ. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στον Έβρο

Ο σκύλος ανιχνευτής που έκανε έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας σε επαρχιακή οδό του Έβρου, οδήγησε στην σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, καθώς βρήκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,1 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για βρέθηκε ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δήμος Αθηναίων: Αντιγκράφιτι επιχείρηση στα Αναφιώτικα

Επιχείρηση για διακινητή κοκαΐνης στο Ηράκλειο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αφγανός ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης