Βόλος: Πιτσιρίκια έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές από κλειστό μαγαζί

Βόλος: Πιτσιρίκια έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές από κλειστό μαγαζί

Ένας 18χρονος και δύο ανήλικοι, άρπαξαν από το εσωτερικό του καταστήματος έναν φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.050 ευρώ

peripoliko_faros
Να επωφεληθούν όσο παραμένουν κλειστά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγω των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού θέλησαν τρεις νεαροί, οι οποίοι διέρρηξαν ένα μαγαζί στον Βόλο προκαλώντας φθορές και έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης οι δράστες, ένας 18χρονος και δύο ανήλικοι, άρπαξαν από το εσωτερικό του καταστήματος έναν φορητό υπολογιστή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.050 ευρώ, αλλά την στιγμή που προσπαθούσαν να διαφύγουν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Διαρρήξεις στο Μεσολόγγι

Μια συμμορία από τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα διέρρηξαν δυο σπίτια σε μια περιοχή του Μεσολογγίου και αποπειράθηκαν να κλέψουν ηλεκτρικές συσκευές, ωστόσο τους είδαν περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι πέντε Έλληνες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα:

Βέροια: Εξιχνίασαν την θεαματική κλοπή κοσμηματοπωλείου τέσσερα χρόνια μετά

Βρήκαν 17 κακοποιημένα σκυλιά δεμένα σε βαρέλια στα Χανιά!

Λάρισα: Τον δάγκωσε οχιά και παραλίγο να χάσει το δάχτυλο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης