Χανιά: Μαζί με το οπλοστάσιο είχε και κλεμμένα οχήματα

Χανιά: Μαζί με το οπλοστάσιο είχε και κλεμμένα οχήματα

Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων

Xania-oplostasio
Οι πληροφορίες ότι ένα όχημα που είχε κλαπεί από περιοχή της Αθήνας πουλήθηκε στα Χανιά, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Τροχαίας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Καντάνου- Σελίνου, όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις!

Εκτός από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, βρέθηκαν άλλα πέντε των οποίων η προέλευση εξετάζεται και θεωρούνται προϊόντα κλοπών. Μάλιστα, σε δύο από αυτά έχουν παραποιηθεί οι αριθμοί πλαισίου και έχουν αλλαχτεί οι πινακίδες κυκλοφορίες. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη, όχι όμως για τα αυτοκίνητα καθώς το αδίκημα δεν εμπίπτει στα όρια του αυτοφώρου.

Η σύλληψή του έγινε γιατί στο σπίτι διατηρούσε ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από τρία περίστροφα, δυο πιστόλια, δυο κυνηγετικά όπλα, πέντε γεμιστήρες, 246 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δυο διόπτρες, ακόμη και μια βαλλίστρα! Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Τα τρία περίστροφα και τα δυο πιστόλια παραδόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί από την βαλλιστική εξέταση αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Την ίδια ώρα, η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν τα έξι οχήματα έχουν κλαπεί και από πού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συμπλοκή με τρεις τραυματίες στις φυλακές Αλικαρνασσού

Φυτεία υδροπονικής κάνναβης με 33 δενδρύλλια στα Χανιά

Κρήτη: Ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του οκτώ χρόνια - Ακόμα και όταν ήταν έγκυος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης