Κλέφτης ποδηλάτων ετών 12 συνελήφθη στην Βέροια

Κλέφτης ποδηλάτων ετών 12 συνελήφθη στην Βέροια

Ο 12χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας και οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του

peripoliko_main
Όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν από τους ενοίκους μιας πολυκατοικίας στην Βέροια ότι άγνωστοι είχαν κλέψει δύο ποδήλατα αξίας 600 ευρώ από τον κοινόχρηστο χώρο, δεν φαντάζονταν ότι ο ένας από τους δράστες ήταν ένα αγόρι μόλις 12 χρόνων!

Ο ανήλικος Ρομά κλέφτης ποδηλάτων συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, ενώ αμέσως μετά έφτασε εκεί και η 27χρονη μητέρα του, που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Ο 12χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας και οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του.

Παραβάσεις ανηλίκων και στις Σέρρες

Άλλοι δυο ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας για ξεχωριστές κλοπές που έγιναν σε περιοχές των Σερρών. Ο ένας μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του έκλεψαν στις 22 Απριλίου ένα μοτοποδήλατο το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο. Ο άλλος, μαζί με τον ίδιο άγνωστο συνεργό, έκλεψε στις 25 Απριλίου ένα κινητό από χώρο γραφείου και το πούλησαν σε τρίτο άτομο! Για τις δυο περιπτώσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανήλικων για κλοπή και των γονέων τους για πλημμελή εποπτεία.

Ένας 16χρονος Ρομά και δυο μεγαλύτεροι ηλικίας 23 και 19 χρόνων μπήκαν το απόγευμα της Τρίτης σε ένα κατάστημα πώλησης αξεσουάρ στις Σέρρες, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη με το πρόσχημα ότι ήθελαν να αγοράσουν κάτι και ξάφρισαν προϊόντα αξίας 200 ευρώ. Όταν έφυγαν, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Καραμανλής: Σκέψεις να πέσει στο 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες

Οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν μαζί με τα δημοτικά σχολεία

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 12 διαρρήξεις στην Κορινθία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης