Θα πωλούσαν το Βόλο την ηρωίνη που αγόρασαν στην Αθήνα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου
Μάνος Τσαγκαράκης
Πολύπλοκο σχέδιο είχαν καταστρώσει τρεις Έλληνες για να μεταφέρουν στο Βόλοτις ποσότητες ηρωίνης που αγόρασαν στην Αθήνα, χωρίς να κινήσουν τις υποψίες των αρχών. Ωστόσο, οι κινήσεις τους καταγράφονταν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικώνπου τους έστησαν μπλόκο στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τους υπόπτους και είδαν δύο από αυτούς να φτάνουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος στον σταθμό ΚΤΕΛ του Βόλου και να επιβιβάζονται σε υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό περιοχή της Αττικής. Όμως, για την επιστροφή τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα το οποίο εντοπίστηκε στην εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε.
Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή των δυο δραστών τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 99,75 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και δύο κινητά και 50 ευρώ. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ο τρίτος συνεργός τους και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα ναρκωτικό χάπι, δυόμισι διαδερμικά έμπλαστρα, καθώς και το αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για αγορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση από κοινού.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.