Θα πωλούσαν το Βόλο την ηρωίνη που αγόρασαν στην Αθήνα

Θα πωλούσαν το Βόλο την ηρωίνη που αγόρασαν στην Αθήνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου

Hrwini-Volos
Πολύπλοκο σχέδιο είχαν καταστρώσει τρεις Έλληνες για να μεταφέρουν στο Βόλο τις ποσότητες ηρωίνης που αγόρασαν στην Αθήνα, χωρίς να κινήσουν τις υποψίες των αρχών. Ωστόσο, οι κινήσεις τους καταγράφονταν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τους έστησαν μπλόκο στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τους υπόπτους και είδαν δύο από αυτούς να φτάνουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος στον σταθμό ΚΤΕΛ του Βόλου και να επιβιβάζονται σε υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό περιοχή της Αττικής. Όμως, για την επιστροφή τους, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα το οποίο εντοπίστηκε στην εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή των δυο δραστών τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 99,75 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και δύο κινητά και 50 ευρώ. Στη συνέχεια, εντοπίστηκε και ο τρίτος συνεργός τους και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα ναρκωτικό χάπι, δυόμισι διαδερμικά έμπλαστρα, καθώς και το αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για αγορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση από κοινού.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η «συμμορία του λεκέ» ξαναχτυπά - Ξάφρισε Κινέζες με Louis Vuitton στο Κολωνάκι

Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε σπίτι στην Κορινθία

Φάρσαλα: Μπήκε στη μπανιέρα και βρήκε μέσα ένα... φίδι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης