Οικιακή βοηθός ξάφριζε τον εργοδότη της στον Βόλο

Οικιακή βοηθός ξάφριζε τον εργοδότη της στον Βόλο

Το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ η οικιακή βοηθός βρισκόταν στο σπίτι, ο 59χρονος αντιλήφθηκε ότι έλειπαν 350 ευρώ και κάλεσε την Ασφάλεια

katharistria
Τον τελευταίο μήνα, κάθε λίγο και λιγάκι έκαναν μυστηριωδώς φτερά διάφορα χρηματικά ποσά από ένα σπίτι στον Βόλο, ώσπου ο 59χρονος ιδιοκτήτης συνδύασε τις... «αφαιμάξεις» με την παρουσία μιας 53χρονης Ελληνίδας που είχε προσλάβει για να εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Στο διάστημα που η γυναίκα παρείχε τις υπηρεσίες της καθαρίζοντας το σπίτι, είχαν χαθεί συνολικά 1.200 ευρώ. Ο 59χρονος εργοδότης της δεν είχε αντιληφθεί πότε ξεκίνησαν οι απώλειες, αλλά όταν κατάλαβε τι συνέβαινε κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου οι οποίοι προσημείωσαν τα χρήματα που φύλαγε και τα έβαλε ξανά στη θέση τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ η οικιακή βοηθός βρισκόταν στο σπίτι, ο 59χρονος αντιλήφθηκε ότι έλειπαν 350 ευρώ και κάλεσε την Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως και έκαναν σωματική έρευνα στην 53χρονη, με αποτέλεσμα να βρουν πάνω της το ποσό που έλειπε και να της βάλουν χειροπέδες. Τα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η «μακρυχέρα» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενη για κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ηράκλειο: Αναζητούν οδηγό που παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε

Άρτα: Κλεφτρόνι ετών... 12 (!) ξάφρισε οδηγό ταξί!

«Λουλούδι του Δαρβίνου»: Συνελήφθη κι άλλος Αλβανός που μάζευε το θαυματουργό φυτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης