Καιρός: Εξασθενεί σταδιακά το ψυχρό μέτωπο - Ισχυρές βροχές το απόγευμα στην Πελοπόννησο - Δείτε χάρτες

Καιρός: Εξασθενεί σταδιακά το ψυχρό μέτωπο - Ισχυρές βροχές το απόγευμα στην Πελοπόννησο - Δείτε χάρτες

Δείτε σε χάρτες τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής από νωρίς σήμερα το πρωί 

anemoi_kairos
Το ψυχρό μέτωπο προερχόμενο από τα Βαλκάνια, το οποίο επηρεάζει τη χώρα ήδη από χθες Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών της Πέμπτης σήμερα κινήθηκε νοτιότερα και προκάλεσε βροχές στα βόρεια και στη συνέχεια στα κεντρικά τμήματα της χώρας μας.

Τα φαινόμενα εξασθενούν σταδιακά, και περιορίζονται στα νότια τμήματα της χώρας, και μάλιστα, ισχυρές βροχές προβλέπονται από το απόγευμα στην Πελοπόννησο

Η θέση του ψυχρού μετώπου στις 09:10 της Πέμπτης, εντοπίζεται στη δορυφορική εικόνα του meteo.gr, όπως την επεξεργάστηκε η μετεωρολογική ομάδα πρόγνωσης και παρουσιάζεται στη συνέχεια.

kairos_krio_valkania
Τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής από τα μεσάνυχτα έως τις 09:30 το πρωί της Πέμπτης 07/05, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, παρουσιάζονται στον πίνακα, ο οποίος ακολουθεί.
vroxi_meteo_pempti
Κλείσιμο
Παράλληλα, κατά το πέρασμα του μετώπου κατεγράφησαν μεγάλες ριπές ανέμου, με την έντασή τους να φτάνει τα 97 km/h στην Παξιμάδα Καρύστου.

Οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές του ανέμου από τα μεσάνυχτα έως τις 09:30 το πρωί της Πέμπτης 07/05, όπως κατεγράφησαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, παρουσιάζονται στον πίνακα που ακλουθεί.
anemoi_meteo
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, την Πέμπτη 07/05 οι τοπικές βροχές που σημειώνονται στα κεντρικά σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια τμήματα και έως το τέλος της ημέρας θα σταματήσουν και εκεί. Εξαίρεση θα αποτελέσει η Θράκη, όπου τις θερμές ώρες προβλέπονται τοπικοί όμβροι. Οι βροχές στην Πελοπόννησο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρές.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο σταδιακά θα εξασθενήσουν.
kairos_kakokairia_peloponisos
Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Κρούσματα Καβασάκι σε Ιπποκράτειο και Αττικόν - Τι είναι και ποια τα συμπτώματα

«Αν είναι ποτέ δυνατόν!»: Τι έκανε τον Σωτήρη Τσιόδρα να απαντήσει έτσι

Σχολεία: Θα ανοίξουν με 15 μαθητές ανά τάξη, αποστάσεις 1,5 μέτρου και... μεμβράνη στους υπολογιστές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης