«Λουκέτο» σε ναό στο Βόλο για την παρουσία... μελλόνυμφων

«Λουκέτο» σε ναό στο Βόλο για την παρουσία... μελλόνυμφων

Αστυνομικοί «μπούκαραν» στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βόλο, όπου βρισκόταν ένα ζευγάρι για να κανονίσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την τέλεση του μυστηρίου

naos
Επιτρέπονται οι γάμοι, αλλά απαγορεύεται να βγάλουν... άδεια οι μελλόνυμφοι! Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από την εισβολή αστυνομικών στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βόλο, όπου βρισκόταν ένα ζευγάρι για να κανονίσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την τέλεση του μυστηρίου!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι μελλόνυμφοι κάτοικοι της ενορίας πήγαν να βγάλουν την άδεια γάμου και να κλείσουν την ημερομηνία που θα παντρεύονταν. Στο ναό, εκτός από τους ίδιους, βρισκόταν μόνο ο προϊστάμενος αρχιμανδρίτης. Όμως, οι άνδρες της Αστυνομίας το θεώρησαν... συγχρωτισμό και επενέβησαν!

Μάλιστα, τους ενημέρωσαν ότι απαγορεύεται η παρουσία πιστών και επέβαλαν να κλείσει η εκκλησία! Ο υπερβάλλων ζήλος των αστυνομικών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από ιερείς και πιστούς, την στιγμή μάλιστα που υπήρχε πολύς κόσμος στον προαύλιο χώρο του ναού, με ηλικιωμένους στα παγκάκια και παιδιά που έπαιζαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακινητές ηρωίνης με οπλοστάσιο συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

Amber Alert: Εξαφανίστηκε 10χρονο κοριτσάκι στη Στυλίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης