Διακινητές ηρωίνης με οπλοστάσιο συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

Διακινητές ηρωίνης με οπλοστάσιο συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Hrakleio-opla-narkwtika
Τέλος στην δράση ενός αλλοδαπού και ενός Έλληνα που τροφοδοτούσαν χρήστες ναρκωτικών με ποσότητες ηρωίνης, έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε μια περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό την στιγμή που προμήθευε με ηρωίνη μια Ελληνίδα και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 10,4 γραμμαρίων και 360 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του αλλοδαπού και σε αυτό ενός ακόμη Έλληνα, όπου βρέθηκαν άλλα 12,8 γραμμάρια ηρωίνης και δυο δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση, 142 φυσίγγια, ένα σπαθί με μεταλλική θήκη, τέσσερα μαχαίρια, δυο σιδερένιες λόγχες και δυο σιδερογροθιές! Οι δύο Έλληνες και ο αλλοδαπός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Amber Alert: Εξαφανίστηκε 10χρονο κοριτσάκι στη Στυλίδα

Στις τρύπες σωλήνων έκρυβε δεκάδες χάπια ecstasy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης