Τζίτζι & Μπέλα Χαντίντ: Παιχνίδια στην άμμο

Τζίτζι & Μπέλα Χαντίντ: Παιχνίδια στην άμμο

Το Νησί των Ανέμων μάγεψε τις αδερφές Χαντίντ, οι οποίες έδωσαν ξανά ραντεβού στη Μύκονο του χρόνου για τα γενέθλια της αδερφής τους, Αλάνα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
flash_gigi_bella_hadid_art
Τα σούπερ μόντελ ευχαριστήθηκαν βουτιές και παιχνίδια στην άμμο με τους φίλους τους, γέμισαν το instagram με φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους, ενώ η 24χρονη Τζίτζι δημιούργησε και hastag #Gikonos σε έναν συνδυασμό του ονόματός της με αυτό του νησιού. Τίμησαν μάλιστα δεόντως τις ταβέρνες δοκιμάζοντας ελληνικές γεύσεις που τις ενθουσίασαν, χωρίς βέβαια ιδιαίτερες διατροφικές παρασπονδίες, καθώς εστιίασαν κυρίως στο τζατζίκι, στα ψητά λαχανικά και τη χωριάτικη σαλάτα.

Η επιστροφή τους στη Νέα Υόρκη βρήκε τις δύο αδερφές με σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα, η Μπέλα Χαντίντ έδωσε τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή The Weekend, μιας και η απόσταση ανάμεσά τους δεν φαίνεται να γεφυρώθηκε παρά τις προσπάθειες που έκαναν τον τελευταίο χρόνο στη γεμάτη on -off σχέση τους.

Από την άλλη, η Τζίτζι μετά τον χωρισμό της με τον Ζέιν Μάλικ φαίνεται ότι πλέον βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τάιλερ Κάμερον του ριάλιτι «The Bachelorette». O φωτογραφικός φακός πέτυχε το ζευγάρι σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, αλλά και τον Κάμερον να βγαίνει το πρωί από το διαμέρισμα του διάσημου μοντέλου.
flash_gigi_bella_hadid
flash_gigi_bella_hadid4
flash_gigi_bella_hadid3
flash_gigi_bella_hadid2
Με βουτιές, τζετ σκι, πάρτι και ηλιοθεραπεία πέρασαν οι μέρες της Μπέλα και της Τζίτζι στη Μϋκονο, όπου συναντήθηκαν τόσο με τη Μαρί Σαντάλ και την Ευγενία Νιάρχου όσο και με τον σχεδιαστή Dan Caten των Dsquared2, o οποίος περνά κάθε χρόνο τα καλοκαίρια του στο νησί. Τα κορίτσια έμειναν σε πανέμορφη βίλα με υπέροχη θέα στη Φτελιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ