Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη Λευκάδα πριν την πρεμιέρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη Λευκάδα πριν την πρεμιέρα

Μετά το τέλος της περιοδείας του σε Ελλάδα και Κύπρο και λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του στο «Fantasia», ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να δραπετεύσει για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του προκειμένου να δει τους γονείς του και να χαλαρώσει για λίγες ημέρες στη γενέτειρά του, τη Λευκάδα.

argyros_main01
Σε ημερήσιες αποδράσεις στο γειτονικό Μεγανήσι παρέα με λίγους στενούς φίλους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιδόθηκε σε διάφορα θαλάσσια σπορ, ενώ έκανε για ώρες κανό καγιάκ παρέα με τον φίλο του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο Αργυρός, που πλέον ζει στο κέντρο της Αθήνας, το τελευταίο διάστημα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται καθημερινά, ενώ νέες αγαπημένες του συνήθειες είναι το squash και το τρέξιμο τα απογεύματα στον Εθνικό Κήπο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, παραμένει single, παρά τα όσα περί του αντιθέτου ακούγονται τους τελευταίους μήνες.

Εν τω μεταξύ έχει ήδη ξεκινήσει την ηχογράφηση στο στούντιο για το νέο πολυσυλλεκτικό του CD από την Panik Platinum, στο οποίο, εκτός από τα νέα του τραγούδια, θα υπάρχουν και οι μεγάλες του επιτυχίες «Ξημερώματα», «Λιώμα», «Ψέματα». Τέλος, στις 13 Σεπτεμβρίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 83ης ΔΕΘ.
argyros04
Ελεύθερος και ωραίος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης και τα αποτελέσματα είναι ορατά πλέον
argyros02
Λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και στο Μεγανήσι έκανε για ώρες κανό καγιάκ με τον φίλο του
argyros03
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Νίνο επέστρεψαν στο «Fantasia» συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο

Πηγή: GALA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα