Βασιλόπουλος – Παπαγιάννη: Kαύσωνας στην Τήνο

Βασιλόπουλος – Παπαγιάννη: Kαύσωνας στην Τήνο

Τους τσάκωσε ο φακός

vasilo-papagia_main01
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Ιωάννα Παπαγιάννη είναι φίλοι. Μόνο. Αυτά δήλωναν last year. Οταν δηλαδή πρωτοκυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από νυχτερινή έξοδο τον Ιανουάριο. Τώρα πλέον, με τα ενσταντανέ που βλέπετε από την Τήνο, η μυθοπλασία περί φιλίας δίνει τη σκυτάλη στο ερωτικό reality.

Ο 40χρονος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες και το 26χρονο μοντέλο, αλλά και ντράμερ, Ιωάννα Παπαγιάννη, εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο του καλού τους φίλου Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα το περασμένο Σάββατο στην Τήνο. Εναν γάμο που συγκέντρωσε τα φλας, καθώς ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι «επιβιώσαντες» φίλοι του γαμπρού, Γιώργος Αγγελόπουλος -ο οποίος οδήγησε τη νύφη στην εκκλησία-, Μπο, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Παπαδοπούλου και λοιποί συμπαίκτες survivors.

Για τον λόγο αυτό το ζευγάρι, αντί να κολυμπήσει στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου φιλοξενούνταν οι υπόλοιποι καλεσμένοι, πήγε στην παραλία του Πανόρμου προκειμένου να απολαύσει μακριά από αδιάκριτα μάτια τον έρωτά του. Μετά την Τήνο, οι διακοπές τους συνεχίστηκαν στο «Costa Navarino», στην Πύλο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο Gala που κυκλοφορεί στα περίπτερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα