Στον πυρετό του ημιτελικού οι Άγγλοι: Χιλιάδες οπαδοί έξω από το Γουέμπλεϊ - Γεμάτες οι παμπ από νωρίς

Στον πυρετό του ημιτελικού οι Άγγλοι: Χιλιάδες οπαδοί έξω από το Γουέμπλεϊ - Γεμάτες οι παμπ από νωρίς

Η Αγγλία υποδέχεται απόψε στο Γουέμπλεϊ την Δανία (22:00) στον δεύτερο ημιτελικό του Euro 2020 - Ντελίριο από χιλιάδες οπαδούς στις παμπ - Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του Λονδίνου

kosmosexww
Σε ρυθμούς... ημιτελικού ζει και αναπνέει η Αγγλία που φιλοξενεί απόψε τη Δανία στο Γουέμπλεϊ, σε μια δυνατή μονομαχία με φόντο τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/7) κόντρα στην Ιταλία.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών των Τριών Λιονταριών που ονειρεύονται να γυρίσει το τρόπαιο... στο σπίτι είναι τεράστιος, όπως φαίνεται κι από το πλήθος των συγκεντρωμένων στους δρόμους και τα μαγαζιά δίπλα από το γήπεδο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές αναμένεται να συντονιστούν στην τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς, ενώ 60.000 τυχεροί θα δουν δια ζώσης την αναμέτρηση μέσα από το Στάδιο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η MailOnline, τα «καλά εισιτήρια» επαναπωλούνται σε διάφορες σελίδες έως και 6.500 λίρες!

ENGLAND FANS AT WEMBLEY VS DENMARK


Κλείσιμο


Βρετανοί φαν έξω από το Wembley

kosmosnew1

kosmosexww_2










Στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου, φίλαθλοι που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο έχουν ξεκινήσει το... γλέντι από νωρίς στις παμπ πριν τη μεγάλη σέντρα. Οι ιαχές του... it's coming home καλύπτουν τα πάντα στην πρωτεύουσα!

Όπου κι αν κοιτάξεις πέριξ του γηπέδου Γουέμπλεϊ θα διακρίνεις φανς των Τριών Λιονταριών με τις βρετανικές σημαίες υψωμένες, καπνογόνα και... κουτάκια μπύρας ανά χείρας. Μάλιστα ορισμένοι οπαδοί με τη συνοδεία μουσικής επιδίδονται και σε χορευτικές φιγούρες!
mbleynew

liontariaa

england333
lions3

Σύνθημα νίκης στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και το σύνολό του έστειλε και  η σέξι οπαδός Σούζι Κορτέζ.






Οι Άγγλοι θα τιμήσουν τον Έρικσεν πριν τη σέντρα με τη Δανία

Λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού, o αρχηγός των «τριών λιονταριών» και πρώην συμπαίκτης του Δανού μεσοεπιθετικού στην Τότεναμ, Χάρι Κέιν, θα προσφέρει στον αρχηγό των Δανών, Σιμόν Κιάερ, μία φανέλα της εθνικής Αγγλίας με τον αριθμό 10 και τις υπογραφές όλων των Άγγλων διεθνών.

Με τον τρόπο αυτόν, οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας θα τιμήσουν τον Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος στον πρώτο αγώνα της Δανίας στην διοργάνωση (σ.σ. ήττα με 1-0 από την Φινλανδία), κατέρρευσε στο 43ο λεπτό, λόγω καρδιακής ανακοπής.

Ανοιχτές μέχρι αργά οι παμπ για τον τελικό της Κυριακής (11/7)

Ο Μπόρις Τζόνσον έδωσε το πράσινο φως στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των παμπ πέρα από τη συνήθη ώρα κλεισίματος των 10.30, κατά τον μεγάλο τελικό την Κυριακή (11/7) μετά τις 11.15μμ., ανεξάρτητα από το αν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα είναι μεταξύ των φιναλίστ.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Εξετάζουμε το πλάνο να επιτρέψουμε στις παμπ να μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 11.15μμ την Κυριακή. Όλο το έθνος διακατέχεται από ένα είδος τρέλας για το Euro και αυτό το σχέδιο θα εξασφαλίσει ότι οι οπαδοί θα μπορούν να απολαύσουν τον τελικό σε μια παμπ, αν το επιθυμούν».

Ειδήσεις σήμερα:

Δουλεύουμε 179 ημέρες το χρόνο για... φόρους και εισφορές!

Σοκ από την αύξηση των κρουσμάτων: Επιστρέφει η μάσκα παντού

Ε
πιστροφή σε μέτρα και πρόστιμα: Nύχτα και νεολαία τρομάζουν για 4ο σκληρό κύμα της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ