Οι βραδιές στο Αστεροσκοπείο συνεχίζονται με ένα υπέροχο ταξίδι στ' άστρα

39387607_2524356797841735_208195309858193408_o

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο διάστημα, να παρακολουθήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από έμπειρο αστρονόμο και να φέρουνε τον ουρανό όσο πιο κοντά γίνεται

Μία μοναδική βραδιά και ένα υπέροχο ταξίδι στ’ άστρα, υπόσχεται, για ακόμη μία φορά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο διάστημα, να παρακολουθήσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από έμπειρο αστρονόμο και να φέρουνε τον ουρανό όσο πιο κοντά γίνεται.

Τα πολυτραγουδισμένα αστέρια κέντρισαν από την αρχαιότητα το ενδιαφέρον των μελετητών, οδήγησαν αμέτρητους ναυτικούς στον προορισμό τους, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για παραμυθάδες και μέχρι σήμερα συντροφεύουν τους ερωτευμένους.

Γι' αυτό την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και υπόσχεται να χαρίσει μία εμπειρία έξω από τα συνηθισμένα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xomateri

Η ιλιγγιώδης αύξηση των αποβλήτων σε όλη την υφήλιο εγείρει μια επιπρόσθετη απειλή για την ανθρώπινη υγεία και για το περιβάλλον, τονίζει η Παγκόσμια Τράπεζα σε έκθεσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη

3