Μοσχάρι με δύο κεφάλια σοκάρει τους κατοίκους χωριού στην Κίνα

calf

Βίντεο του αλλόκοτου ζώου δείχνει ότι έχει δύο μεγάλα κεφάλια, δύο αυτιά, δύο αυτιά, δύο στόματα και τέσσερα μάτια

Ένα μεταλλαγμένο μοσχάρι με δύο κεφάλια που μπορεί όμως να θηλάσει από τη μητέρα του γεννήθηκε στην επαρχία Shaanxi, σοκάροντας του κατοίκους του χωριού.

Βίντεο του αλλόκοτου ζώου δείχνει ότι έχει δύο μεγάλα κεφάλια, δύο αυτιά, δύο αυτιά, δύο στόματα και τέσσερα μάτια.

Το μικρό βρέθηκε να πασχίζει να περπατήσει, καθώς δεν μπορούσε να σταθεί ακόμη μόνο του.

Μετά την αναπάντεχη γέννα την προηγούμενη Πέμπτη, η ιδιοκτήτρια Φενγκ Γουένχονγκ δημοσιοποίησε εικόνες του ζώου, το οποίο πιστεύεται ότι επηρεάστηκε από κάποιου είδους γενετικής μετάλλαξης όταν ήταν ακόμη μέσα στη μητέρα του.

Η εξάχρονη μητέρα επιβίωσε της δύσκολης γέννας και προηγούμενως είχε φέρει στον κόσμο τέσσερα υγιέστατα μοσχαράκια, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

«Όλα τα άλλα μοσχάρια ήταν φυσιολογικά. Έφεραν στην οικογένειά μας γύρω στα 1000 ευρώ» είπε.

«Δεν παρατήρησα τα κεφάλια αρχικά. Νόμιζα ότι το κεφάλι του ζώου ήταν απλά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, όμως καθώς πλησίασα συνειδητοποίησα ότι είχε δύο κεφάλια» συνέχισε.

«Μπορεί να πιει και από τα δύο στόματα και μοιάζει να είναι υγιές, όμως το κακόμοιρο δεν μπορεί να σταθεί», τόνισε η κ. Φενγκ.

Ζώα που γεννιούνται σε παρόμοιες συνθήκες συνήθως δεν ζουν για πολύ, παρατήρησαν ειδικοί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stanlei-kamilopardali

Ο Στάνλεϊ, η τύχη του οποίου απασχόλησε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να επιζήσει από την πύρινη λαίλαπα στο Malibu Wine Safari μαζί με άλλα μεγάλα, εξωτικά ζώα, τα οποία δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις λόγω του πολύ μεγάλου κινδύνου

Εξωπλανητης_Barnards_b__καλλιτεχνικη_απεικονιση__πηγη_ESO-M__Kornmesser

Eίναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερος από τη Γη και κινείται γύρω από το κοντινό άστρο του Μπάρναρντ, σε απόσταση περίπου έξι ετών φωτός - Εκτιμάται ότι η μέση θερμοκρασία στην επιφάνειά του είναι μείον 150 έως 170 βαθμοί 

galactic

Ο γαλαξίας, που ονομάσθηκε Antlia 2 (ή Ant 2), είχε διαφύγει έως τώρα τον εντοπισμό του αφενός λόγω της πολύ αραιής πυκνότητας των άστρων του και αφετέρου επειδή ήταν τέλεια κρυμμένος πίσω από το «πέπλο» του δικού μας γαλαξία