Νέα στοιχεία για εξωπλανήτες που μοιάζουν στη Γη, τα οποία θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, υπόσχεται να αποκαλύψει τη Δευτέρα (19/6) η NASA.
Η Διαστημική Υπηρεσία έχει συγκεντρώσει και αναλύσει τα τελευταία ευρήματα από το πανίσχυρο τηλεσκόπιο Κέπλερ, τα οποία και αναμένεται να δημοσιοποιήσει, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο «κυνήγι» που έχει εξαπολύσει για την εξερεύνηση του διαστήματος, με απώτερο στόχο την ανεύρεση ουρανίων σωμάτων που θα προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες για την ύπαρξη ζωής.
Από το 2009, το τηλεσκόπιο Κέπλερ αναζητά πλανήτες στο μέγεθος της Γης και σε απόσταση περίπου ίδια από τα άστρα του ηλιακού τους συστήματος, με εκείνη που χωρίζει τη Γη από τον Ήλιο μας.
Οι ανακοινώσεις της NASA αναμένονται με αγωνία, καθώς δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί εξωπλανήτης που θα τοποθετηθεί στη σχετική λίστα με τους υποψήφιους «σωσίες» του πλανήτη μας.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.