Εκπληκτική ανακάλυψη: Βρέθηκε αυτούσιο πτηνό 99 εκατ. ετών (βίντεο)

Εκπληκτική ανακάλυψη: Βρέθηκε αυτούσιο πτηνό 99 εκατ. ετών (βίντεο)

Εξαιρετικά σημαντικό εύρημα, το οποίο θα βοηθήσει τους επιστήμονες να μελετήσουν το παρελθόν του πλανήτη

Σε μία εκπληκτική ανακάλυψη, η οποία θα βοηθήσει τα μέγιστα στη διαμόρφωση της πραγματικής εικόνας που είχε ο πλανήτης πριν από εκατομμύρια χρόνια, πραγματοποίησαν επιστήμονες σε περιοχή της Κίνας.

Ομάδα παλαιοντολόγων ανακάλυψαν ένα αυτούσιο μωρό πτηνό παγιδευμένο σε ένα μεγάλο κομμάτι κεχριμπαριού, ηλικίας 99 εκατ. ετών!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα, το οποίο θα ανοίξει μεγαλύτερους δρόμους στην επιστημονική κοινότητα για τη μελέτη του πλανήτη και της πανίδας που διαβίωνε πριν από εκατομμύρια χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ (60)

Ενδεικτικό του παραμυθιού της "εξέλιξης"

Πουλί σχεδόν ίδιο με τα σημερινά, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ από τους οποίους υποτίθεται ότι προήλθε . Τεράστια απάτη τα περί "εξέλιξης" ενός είδους σε άλλο

Οι δεινοσαυροι παντα ιδιοι ειναι

για παραδειγμα στη βουλη ...

ttt

Το πουλί αυτό που βρέθηκε ήταν αηδόνι της εποχής που κελαιδούσε. Αυτός ο τύπος αηδονιού χάθηκε εξελικτικά και δημιουργήθηκαν διασταυρώσεις καναρίνια- καρδερίνες- νέα αηδόνια κλπ κελαιδιστικά πτηνά. Αήδόνι ήταν το σύστημα που ρώτησε ο Νίκος Ρίζος σε φίλμ της εποχής την ηθοποιό α.φ , αν δουλεύει το σύστημα διαρήξεων ,: αηδόνι ή γρύλλος.

Κακοπροαίρετος

Ότι και να λέει η επιστήμη εμείς στα σχολεία μάθαμε για τον γεράκο με τα άσπρα που μας παρακολουθεί , αυτός μας έφτιαξε ο γεράκος με τα άσπρα. Άσχετο αν ο πλανήτης μας δεν είναι ούτε καν ένας κόκκος άμμου στην παραλία σε σχέση με το σύμπαν ούτε καν άτομο ένος κόκκου άμμου δεν είναι η γη μας. Λοιπόν ηλίθιοι αφήστε τις ανοησίες , αυτά που σας μαθαίνει η εταιρεία Εκκλησία της Ελλάδος είναι άκυρα 1000000000% δεν υπάρχει ούτε μισή αλήθεια! Απλά η εκκλησία είναι ισχυρή γιατί έχει περιουσία αμύθητη και διαμορφώνει κοινή γνώμη και την χρειάζονται οι πολιτικοί επίσης δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για παράδεισο και έτσι ο κόσμος δεν σκέφτεται την εκμετάλλευση που έχει υποστεί και την φτωχοποίηση .

καλύτερα να μιλάς ( φιλοσοφικά) παρά να τρώς..

Κάθε τι που κινείται οφείλει την κίνηση του σε κάτι άλλο. Καθετί όμως που παρατηρούμε στη φύση κινείται, συνεπώς το Α οφείλει τη κίνηση του στο Β, το οποίο οφείλει τη κίνηση του στο Γ, το οποίο οφείλει τη κίνηση του στο Δ κ.ο.κ δηλ. σε μια αλυσίδα χωρίς τέλος. Στο σημείο αυτό επεμβαίνει ο Αριστοτέλης, θεωρώντας την αδιανόητη, άτοπη και παντελώς αδύνατη. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει μια Οντότητα η οποία θέτει όριο σε αυτή την άπειρη αναδρομή αιτίων και αιτιατών της κίνησης, και αυτή η Οντότητα οφείλει να είναι κάτι που κινεί άμεσα ή έμμεσα όλα τα άλλα χωρίς όμως αυτό να κινείται. Κατ αυτό τον τρόπο, εφόσον αυτό δεν κινείται, δεν υπάρχει πλέον λόγος να αναζητήσουμε κάποια αιτία του. Την οντότητα αυτή την ονομάζει ο Αριστοτέλης κινούν ακίνητο.Αν ορίσουμε τον θεό ως το κινούν ακίνητο, τότε αποδείχθηκε ότι ο θεός υπάρχει.Όλα τα πράγματα στη φύση φαίνεται ότι ικανοποιούν ένα στόχο, ένα σκοπό, ακόμη και τα πράγματα που δεν έχουν συνείδηση (πλανήτες, φυτά, ζώα). Συνεπώς πρέπει όλα τα πράγματα να διευθύνονται από ένα νοήμον ον, έναν σχεδιαστή. Ορίζοντας τον θεό ως τον σχεδιαστή του Σύμπαντος, μόλις αποδείχθηκε η ύπαρξη του .Στα όντα βλέπουμε να ισχύει η σχέση μεγαλύτερο-μικρότερο. Για κάθε ον υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο του. Λογικά υπάρχει ένα ον μεγαλύτερο του οποίου δεν υπάρχει. Ορίζοντας το θεό ως το μέγιστο ον, μόλις αποδείχθηκε η ύπαρξη του θεού.Κάθε συμβεβηκός κάποια στιγμή παύει να υπάρχει. Αν λοιπόν όλα τα όντα ήταν συμβεβηκότα, θα ερχόταν η στιγμή που δεν θα υπήρχε τίποτα. Κι όμως βλέπουμε πράγματα που υπάρχουν. Άρα δεν είναι όλα τα όντα συμβεβηκότα. Άρα υπάρχει τουλάχιστον ένα αναγκαίο ον ο θεός. 1 Αντιλαμβανόμαστε τον θεό ως το ον εκείνο από το οποίο δεν μπορεί να συλληφθεί άλλο μεγαλύτερο 2 Η ιδέα του θεού (ο θεός) υπάρχει στο νου μας .3 Ένα όν που υπάρχει στο νου μας κ στην πραγματικότητα, είναι μεγαλύτερο από τον θεό, εφόσον αυτός υπάρχει μόνο στο νου μας. 4 Αν ο θεός υπάρχει μόνο στο νου μας τότε μπορούμε να συλλάβουμε επίσης ένα ον που υπάρχει και στο νου μας και στην πραγματικότητα, το οποίο λόγω της 3 είναι μεγαλύτερο από τον θεό, εφόσον αυτός υπάρχει μόνο στο νού.5 Σύμφωνα όμως με τον ορισμό 1 δεν μπορούμε να συλλάβουμε κάτι μεγαλύτερο από τον θεό. Το συμπέρασμα λοιπόν της 4 αποδείχθηκε ψευδές. Αν όμως το συμπέρασμα ενός έγκυρου υποθετικού συλλογισμού, όπως ο 4, είναι ψευδές, συνεπάγεται ότι η υπόθεση του συλλογισμού είναι ψευδής. Άρα ο θεός δεν υπάρχει μόνο στο νου μας, υπάρχει και στην πραγματικότητα, δηλαδή ο θεός υπάρχει.

ftemp

Ανόητες σοφιστείες. Ο Αριστοτέλης είπε πολλές μπούρδες, όπως και πολλοί αρχαίοι μας πρόγονοι, όχι γιατί είχαν κακή πρόθεση, αλλά γιατί δεν είχαν οι άνθρωποι τα μέσα για να φτάσουν στα σωστά συμπεράσματα. Μας δίδαξαν τον Ορθολογισμό και την Λογική όμως, και τους ευχαριστούμε για αυτό. Μέχρι που ήρθε ο Χριστιανισμός και τα κατέστρεψε όλα. Κατέστρεψε και εσένα κακόμοιρε ταρζάν, που έχεις κάνει copy paste ότι μπούρδα έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο οι ψευδοεπιστήμες.

ταρζαν

η προσφορά μου για τον πορτογάλο εξορκιστή που θα σε φέρει στα ίσα σου ισχύει ftemp .. Σου πληρώνω to μοτέλ όσο χρειαστεί να μείνεις ώστε να γίνει σωστή η δουλειά και την Ράιν αίρ αλέ ρετούρ αρκεί να το αποφασίσεις..

ταρζαν

καυτηριάζεις τον Ττάνα Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη που έμαθε ΟΛΟ τον πολιτισμένο κόσμο να σκέπτεται λογικά ,να αποφασίζει πολιτικά και να νομοθετεί δίκαια και λογικά και τον κατηγορείς για αμάθεια και μπουρδολογία που όπως λές διέθετε λόγω της εποχής που έζησε ; Να σε στείλω και σε δεύτερο εξορκιστή του Βατικανού ζευγάρι με τον Πορτογάλο αυτή τη φορά ;

μήπως πάσχεις απο βαριά μανιοκατάθλιψη;

Ψευδοεπιστήμονας ο Αριστοτέλης και κατά συνέπεια και ο Πλάτων επειδή μιλήσαν για τον Θεό τον οποίο φανερά μισείς; Μωρός και φαύλος σοφιστής ο Καρτέσιος , ανισόρροπος σοφιστής ο Σπινόζα και όλοι αυτοί που θέσαν τις βάσεις της Λογικής και της σύγχρονης Φιλοσοφικής σκέψης ; Πάς καλά η πάσχεις απο βαριά μανιοκατάθλιψη και δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Αραου

Ο Σπινόζα κατήργησε τον θεό. Μετά την δημοσίευση του έργου του η Εκκλησία είναι σε δυσχερή θέση.

Ακης

Καθώς πεθαίνει ο θεός σας, τόσο χτυπιέστε κάτω. Λυπούμεθα, ο Δαρβίνος κέρδισε και εσείς πρεπει να αποδεχθείτε ότι ενω εμείς εξελιχθήκαμε σε ανθρώπους εσείς παραμείνατε πιθηκια που όταν βροντάει κάνετε τον σταυρό σας. Τραβατε να κάνετε κανενα παπά πλούσιο και αφήστε τις επιστήμες για τα μεγάλα παιδιά

φωνάζεις άσκοπα -χαλάρωσε -τρέμουν τα πόδια σου!

φωνάζεις άσκοπα -χαλάρωσε - τρέμουν τα πόδια σου.. Να δώ τι θα κάνεις όταν όλο το γήινο οικοδόμημα σου (το θνητό σώμα) καταρρεύσει ( όπως τα θνητά σώματα όλων μας ) και σε βρεί ο θάνατος ο πνευματικός ο αιώνιος χωρίς τον Σωτήρα Χριστό. Εκείνος είναι που εξακολουθεί να χαρίΖει το ένδοξο Πνευματικό Σώμα στους πιστούς του , τους τρεφόμενους απο την λογχισμένη Πλευρά του ώς οι αετοί .. Να δώ τι θα κάνεις μετά θάνατον με τον "άλλον" τον ωρυόμενο λέοντα που θα χυμήξει χωρίς έλεος πάνω σου όντας απροστάτευτος απο τη Χάρη Του ..

Ε.Ε.Π

Είσαι επιστήμονας και μεγάλο παιδί όπως λές και ξέρεις πώς λειτουργεί η Δαρβινική εξέλιξη των ειδών ; Για να σε δώ.. Θα ξεκινήσεις εσύ η εγώ πρώτος; Άν είσαι τόσο καλός θα το ξημερώσουμε οι δυό μας να είσαι σίγουρος .. Δώσε δείγμα γραφής απαντώντας σε ένα απλό ερώτημα απο μέρους μου : Τι είναι για σένα και πώς αποδεικνύεται η εξέλιξη των ειδών στις μέρες μας υπο το πρίσμα της επιστήμης που σπούδασες ..

Ε.Ε.Π

Τα σημάδια της ανθρώπινης εξέλιξης στον άνθρωπο και πώς καταλήγουμε απο την τυχαιότητα , τον "άγνωστο λόγο" ( αγαπημένο μότο των εξελικτικών ) και το χάος στα μυαλά των εξελικτικών στον Ευφυή Σχεδιασμό : Ρίχνοντας μια ματιά στους σπονδύλους μας, τους θεμελιώδεις λίθους της σπονδυλικής στήλης μας, βλέπουμε πώς η κατακόρυφη αυτή υποστηρικτική δομή δουλεύει, όχι όμως τόσο καλά όσο η οριζόντια δομή ενός τετράποδου. Όλα τα τετράποδα , οι προγενήτορες μας κατεσένα , διαθέτουν ένα πολύ έξυπνο σύστημα σπονδυλικής στήλης σε σχήμα τόξου, προϊόν δεκάδων εκατομμυρίων ετών εξέλιξης. Αλλά η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο μια πολύ φτωχή έως ηλίθια προσαρμοστική βελτίωση. Κι είναι μεγάλο το τίμημα που πληρώνουμε. Προβλήματα στους μυς, δίσκοι που μετακινούνται από τη θέση τους, νεύρα που πιάνονται και πολλά άλλα. Κι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τη μέση μας είναι άμεσες συνέπειες της εξέλιξής μας. Κι αυτό γιατί κληρονομήσαμε μια θαυμάσια σπονδυλική στήλη θηλαστικού, με δομή σε σχήμα τόξου, και την κάναμε μια σκέτη κολόνα με κομμάτια από κόκαλο.Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε μία σε σχήμα S σπονδυλική στήλη, που επιτρέπει μεν στο κεφάλι και τους ώμους να βρίσκονται πιο ψηλά από ό,τι είναι στους τετράποδους ξαδέρφους μας, αλλά συνάμα στηρίζονται επάνω σε μια πολύ πιο τρωτή δομή. Για να αποκτήσουμε αυτή την όρθια στάση (και τη σε σχήμα S σπονδυλική στήλη), οι σπόνδυλοί μας έπρεπε να πάρουν σχήμα σφήνας, με αποτέλεσμα να γλιστρούν ευκολότερα ο ένας σε σχέση με τον άλλο.Τα έντερα μας, π.χ κρέμονται μ έναν τελείως παράξενο τρόπο. Πράγματι, από τη στιγμή που ο Αυστραλοπίθηκος ο πρόγονος σου έκανε τα πρώτα δειλά βήματα για να περπατήσει στα δύο του μόνο πόδια, η εξέλιξη επέφερε διάφορες αλλαγές στο σώμα του. Όμως οι συνδέσεις των εντέρων μας δεν άλλαξαν σχεδόν καθόλου από τότε.Το γεγονός ότι στεκόμαστε όρθιοι και έχουμε το στήθος και την κοιλιά προτεταμένη, σίγουρα θα αποτελούσε ένα πολύ τρωτό σημείο στον πάλαι πότε άγριο κόσμο, γεμάτο με σαρκοβόρα αρπακτικά. Ένα αρπακτικό σαρκοβόρο λιοντάρι επιτίθεται και τρώει μια ανυπεράσπιστη αντιλόπη, δαγκώνοντάς τη στο στήθος ή στην κοιλιά. Με ποιον τρόπο οι πρόγονοί μας κατάφεραν να επιζήσουν με τόσο προτεταμένη κοιλιά; Το ίδιο συμβαίνει κι όσον αφορά τα γεννητικά μας όργανα, τα οποία ήταν και αυτά τελείως απροστάτευτα! Δώσε μου μια απάντηση να δώ πώς σκέπετεσαι εσύ ο εξελικτικός και επιστήμονας και περιέγραψε τον τρόπο που επιβίωσαν οι εξελιγμένοι αυστραλοπίθηκοι τα ξαδέλφια σου..

γιαννης

καλά, αυτα που λές ειναι τελείως άσχετα... Δυστυχώς, η ανωνυμία του ιντερνετ βολεύει κάθε φελό και τρελό να γράφει ό,τι θέλει και να κάνει ψυχοθεραπεία εις βάρος των αναγνωστών...

Αν ειναι κάτι απολαυστικο στο πρώτο θέμα είναι η υψηλή ποιότητα των σχολίων που ακολουθούν ανεξαρτήτως θεματος. Για αυτό και μόνο το διαβάζω

Γεωλόγος

Βλέπετε κάτι διαφορετικό από τα πτηνά που γεννιούντια και σήμερα; Σας λέει κανείς ότι βρίσκουν σε κεχριμπάρι, όσων εκατομμυρίων γουστάρετε ετών, κουνούπια σαν τα σημερινά, μυίγες σν τις σημερινές, φτέρες και ακακίες ίδιες με τις σημερινές; Αλλά άμα μάθεις στον εξελιγμένο σανό μεταλλάσεσαι εύκολα σε χάνο..

@Γεωλόγος

Δε βγάζει νόημα αυτό που έγραψες. Ξαναγράψε το σε σωστά Ελληνικά. Ως επιστήμονας πρέπει να μάθεις να εκφράζεσαι σωστά.

Εντελώς σαφής ήταν

Το πουλί είναι εκτός από ΑΚΕΡΑΙΟ ( αντί για "αυτούσιο" - αυτό δε φαίνεται να σε ενόχλησε και καλά ακριβολογε) και σχεδόν ΙΔΙΟ με τα σημερινά μωρά πουλιά . Πλήρως εξελιγμένα πουλιά την εποχή των δεινοσαύρων που υποτίθεται ότι αποτελούν τους εξελικτικους τους προγόνους . Εμφανές "παράδοξο" για τη θεωρία της εξέλιξης - αλλά βέβαια, για όποιον ξέρει, η αδυναμία της θεωρίας της εξέλιξης να ερμηνεύσει το fossil record είναι Ο ΚΑΝΟΝΑΣ και όχι εξαίρεση .

ταρζαν

Δεινόσαυροι που δεν μεγάλωσαν ποτέ ήταν σύμφωνα με τους εξελικτικούς επιστήμονες τα πουλιά που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Πιο συγκεκριμένα, από τη σύγκριση απολιθωμένων κρανίων νεαρών δεινοσαύρων και πτηνών εντοπίστηκαν πολύ μεγάλες ομοιότητες, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη "θεωρία"ότι τα πτηνά είναι απόγονοι των δεινοσαύρων. Όπως προέκυψε από τη σχετική μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Nature, για κάποιον "άγνωστο μέχρι σήμερα... λόγο (!) " ορισμένοι νεαροί δεινόσαυροι άρχισαν να ωριμάζουν πολύ γρηγορότερα σε σχέση με το φυσιολογικό. Αυτή η ταχεία ωρίμανση άλλαξε (!) την έκφραση των γονιδίων και κατ επέκταση τα φυσικά χαρακτηριστικά των ζώων, τα οποία σταμάτησαν να αναπτύσσονται σωματικά. Οι αλλαγές αυτές, επέτρεψαν στα ζώα να αναπτύξουν σχετικά μεγαλύτερο εγκέφαλο αλλά και να πετάξουν.Ποικίλα στοιχεία μάλιστα καταδεικνύουν μια εξελικτική σχέση μεταξύ δεινοσαύρων και πτηνών.Για παράδειγμα οι δεινόσαυροι και τα πτηνά έχουν 22 κόκαλα, κάτι που δε συμβαίνει σε κανένα άλλο ζώο. Εκτός αυτού, οι εξελικτικοί επιστήμονες έχουν βρει απολιθώματα δεινοσαύρων με φτερά και άλλα χαρακτηριστικά πτηνών, αλλά και απολιθώματα πρώιμων πτηνών με χαρακτηριστικά παρόμοια με των δεινοσαύρων.Στην περίπτωση των πτηνών, προσέθεσε ο ερευνητής, ο παιδομορφισμός προκλήθηκε από μια διαδικασία που ονομάζεται προγένεση και φέρνει νωρίτερα τη σεξουαλική ωρίμανση.Τα πτηνά χρειάζονται μόλις 12 εβδομάδες για να ωριμάσουν ενώ οι δεινόσαυροι χρειάζονταν μήνες ή χρόνια.Όταν κοιτάμε τα πουλιά στην πραγματικότητα βλέπουμε νεαρούς δεινοσαύρους, κατέληξαν οι εξελικτικοί ερευνητές.Αυτό το καθαρό εύρημα 99 εκατ ετών δείχνει ένα πτηνό που σε καμμιά περίπτωση δεν βλέπεις εξελισσόμενο δεινόσαυρο που κυριάρχησε σχεδόν 160 εκατ χρόνια αλλά μοιάζει με τα σημερινά πτηνά σε όλα. Μόλις 40.000 χρόνια κύλησαν από τότε που διαμορφώθηκε ο Χόμο Σάπιενς, όπως ονομάζεται και τον αποκαλούν οι εξελικτικοί , και λιγότερο από 10.000, αφότου μπήκε στη νεολιθική εποχή. Και κάθε 1.000.000 χρόνια πριν από την εποχή μας, ως σήμερα, η επιφάνεια της Γης καλυπτόταν με παγετώνες 4 φορές! Μία θα ήταν αρκετή για να εξαφανιστούν ΟΛΟΙ οι μεγάλοι ποικιλόθερμοι δεινόσαυροι. Η απάντηση τους; " Όχι, για ένα ακόμα άγνωστο λόγο"! Ακόμα μία ήττα των ευφάνταστων "σοφών "εξελικτικών που συνήθισαν να κρύβονται στα δύσκολα πίσω απο "ένα άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο" και που καταδεικνύει την μωρία όλων των σοφών της γής απέναντι στη σοφία του Θεού και Δημιουργού των πάντων...

ftemp

Δεν καταλαβαίνεις πως λειτουργεί η Εξέλιξη, γιατί είσαι αμόρφωτος Ελληναράς, προιόν του αστείου Ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Ε.Ε.Π

Ο Κάρολος Δαρβίνος, στο βιβλίο Η προέλευση των ειδών αναφέρει :"Ο αριθμός των ενδιάμεσων ειδών, που έχουν υπάρξει στη γη, πρέπει να είναι πραγματικά τεράστιος". Γιατί,τότε κάθε γεωλογικός σχηματισμός και κάθε στρώμα δεν είναι γεμάτο με τέτοιους ενδιάμεσους κρίκους; Σήμερα, μετά από ενάμισο αιώνα εντατικής αναζήτησης ενδιάμεσων κρίκων, η εικόνα του αρχείου των απολιθωμάτων παραμένει η ίδια. Στην εποχή του Δαρβίνου, το κύτταρο, η απλούστερη μορφή ζωής, θεωρούνταν κάτι τόσο απλό, όσο ένας μικρός βόλος από άνθρακα . Στον 20ο αιώνα, η ανακάλυψη του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και η πρόοδος της μοριακής βιολογίας έδειξαν, ότι ανάμεσα στην πολυπλοκότερη μορφή άβιας ύλης (κρύσταλλοι) και στην απλούστερη μορφή έμβιας ύλης (βακτηριδιακά κύτταρα) υπάρχει ένα ασύλληπτο χάσμα. Στο εσωτερικό του κυττάρου διακρίνουμε κατασκευές, εργοστάσια και μηχανήματα με γνώριμες, από τη σύγχρονη τεχνολογία, λειτουργίες, όπως εργοστάσια μετατροπής της ηλιακής ενέργειας σε χημική, (χλωροπλάστες), εργοστάσια παραγωγής ενέργειας με τη μορφή ATP (μιτοχόνδρια), φυσαλίδες (vesicles) οι οποίες σαν φορτηγά αποθηκεύουν κ μεταφέρουν πρωτενες, σιδηροδρομικούς σταθμούς (συσκευές Golgi), που συσκευάζουν, τοποθετούν ετικέτες προορισμού και αποστέλλουν τις πρωτενες σε διάφορα σημεία του κυττάρου, ένα τεράστιο μεταλλικό δικτύωμα (σκελετός του κυττάρου), το οποίο στηρίζει στατικά το κύτταρο, αλλά και επιτρέπει την κυκλοφορία εντός αυτού με τη μορφή δικτύου δρόμων, καθώς και εργοστάσια απόθεσης και ανακύκλωσης απορριμμάτων (λυσοσώματα). Αν μελλοντικά βρούμε τρόπο να κατασκευάσουμε τεχνητά ένα κύτταρο, τοποθετώντας στη θέση τους τα διάφορα άτομα από τα οποία αποτελείται, ακόμα και αν θα χρειαζόμαστε μόνο ένα λεπτό για να τοποθετήσουμε στη θέση του ένα άτομο, για την κατασκευή ενός και μόνου κυττάρου, θα χρειαζόμασταν 50 εκατ χρόνια.Επίσης το κύτταρο το ίδιο μπορεί (αναπαραγόμενο) να ανακατασκευάσει πλήρως τη δομή του μέσα σε λίγες ώρες! Για να διαπιστωθούν εξελικτικές αλλαγές στα έμβια είδη απαιτούνται εκατομμύρια χρόνια. Παρόλα αυτά το εξελικτικό πείραμα με το πλέον γνωστό βακτηρίδιo e coli δεν οδήγησε στην εμφάνιση ούτε μίας νέας σύνδεσης μεταξύ πρωτεϊνών (κάτι που είναι η βάση για τη δημιουργία νέων βιοχημικών λειτουργιών). Το βακτηρίδιο απλώς πέτυχε να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας του, χάνοντας την ικανότητα του να κατασκευάζει κάποιες από τις δομικές μονάδες του RNA, που υπό τις συνθήκες του πειράματος δεν του χρειάζονταν. Σχεδιασμός και όχι Εξέλιξη φίλε μου, Απόλυτος Σοφός Σχεδιασμός!

@tarzan Ε.Ε.Π

Το να γράφεις με διαφορετικό ψευδώνυμο είναι τουλάχιστον αστείο. Σταμάτα να αντιγράφεις ότι σαχλαμάρα βρίσκεις στο ίντερνετ, για να δικαιολογήσεις τις φαντασιώσεις που πιστεύεις.

Πες τα

Η θεωρία της "εξέλιξης" είναι Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ . Την παπαγαλίζουν χωρίς να την έχουν ερευνήσει ΠΟΤΕ

one

Μάλλον εσύ ftemp που καταλαβαίνεις πως λειτουργεί η εξέλιξη καλύτερα έχεις άμεση σχέση με τους "προγόνους" σου τα πιθήκια.. ουγκαουγκα

να προσέχεις πρώτα τι τρώς και ύστερα τι λές ftem

Δεν υπάρχει αυτοφυής γνώση όλοι μαθαίνουμε απο κάποιον άλλον που έμαθε και άκουσε απο κάποιον άλλον.. Όλοι είμαστε ελλειπείς τη γνώσει και αεί μανθάνοντες . Εσύ διαφωνείς με το αξίωμα οπότε γράψε κάτι δικό σου αυτοφυές χωρίς να ανοίξεις κάποιο βιβλίο για να στηρίξεις την εξέλιξη των ειδών, να κάνουμε καινούργιο σηκώτι.. Πρόσεξε μόνο τι έχεις φάει η τι έχεις πιεί πρίν γιατί σε χαλάει όπως τώρα που σχολιάζεις πάλι με κακεντρέχεια και δεν απαντάς ΠΟΤΕ σε ερωτήματα . ( Γενικά σχολιάζεις αρνητικά τον καθένα σχολιαστή που δεν συμφωνεί μαζί σου χωρίς ποτέ να αντιπροτείνεις κάτι δικό σου και αυτό σε καθιστά θλιβερό , εμμονικό και αντικοινωνικό)

ftemp

Τι να προτείνω εγώ κακόμοιρε σχολιαστή, που κάθεσαι και σχεδιάζεις την ζωούλα σου βασιζόμενος σε ιστοριούλες που επινόησαν αίωνες πριν αμόρφωτοι άνθρωποι, που δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πως λειτουργεί ο φυσικός κόσμος. Το δυστύχημα είναι ότι μας παίρνετε και εμάς στο λαιμό σας. Εξω οι θρησκείες από την πολιτική και τα σχολεία. Όποιος θέλει να πιστεύει σε σαχλαμάρες, σπίτι του...

ftemp ..

... έχω να σου προτείνω πορτογάλο φίνο εξορκιστή ( 10/10) , αφού πέθανε πέρσι ο πλέον διάσημος εξορκιστής του Βατικανού..

Φίλε αθεε, για να μην ξεφτιλιζεσαι

Πείτε τουλάχιστον ότι τη ζωή δημιούργησαν ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ! Όπως έλεγε ο CRICK ! Ναι, εκ των WATSON AND CRICK ! Άσχετος από επιστήμη και αυτός Ε; μη λέτε γελοιότητες περί "εξέλιξης των ειδών" από ...πέτρες με τις οποίες πλέον γελάει οποίος έχει στοιχειώδεις γνώσεις σύγχρονης βιολογίας

κωστας

Ουτε καν κατι απλο οπως οι παγετωνες δεν καταλαβαινεις πως δουλευει, και θελεις να γραψεις ενα κατεβατο για το πως δουλευει η εξελιξη. Ομως ετσι ειναι, αφου εχεις την απαντηση στον "μπαλαντερ", ο ενας καποιος δημιουργος τα εκανε ολα. Λοιπον, ουτε εσυ εξηγεις το παραμικρο, αλλα ουτε καν προσπαθεις. Και αφου δεν προσπαθεις, παραιτεισαι του δικαιωματος σου να μιλας. Ασε τον δημιουργο σου να μιλησει για σενα. Οταν εμφανιστει.

George

99 εκατομμύρια χρόνια. Τώρα που θα το περιλάβουν οι επιστήμονες δεν θα προλάβει να τα εκατοστήσει.

ιιιιιιιιιιιιιιου

εκπληκτικη ανακαλυψ το π'λί ?!

τσιου τσιου.

φοβεγοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Γιώργος

Πολύ διασκεδαστικές οι ανακαλύψεις των παλαιοντολόγων-παραμυθοπλαστών-αυτοϊκανοποιούμενων και φαντασμένων... ειδικών επιστημόνων!!!

teo

Ψεκασμένε ,απόγονε των ΕΛ ...Άντε στο τρελοκομείο σου αγράμματε και βαθιά νυχτωμένε......

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Elia1

Απώτερος στόχος της δράσης είναι η διάσωση και διατήρηση σημαντικών κλώνων, η γενετική τους βελτίωση μέσα από τη μελέτη ανθεκτικών κλώνων σε ασθένειες, ξηρασία και κλιματική αλλαγή