Αλλη μία αρκούδα νεκρή σε τροχαίο

Αλλη μία αρκούδα νεκρή σε τροχαίο

Πρόκειται για την τέταρτη για το 2014 - Το τροχαίο σημειώθηκε στον κάθετο άξονα «Κοζάνη-Φλώρινα-Νίκη» της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Κλειδιού.




Αλλη μία αρκούδα νεκρή σε τροχαίο
Η περιορισμένη ορατότητα ήταν η αιτία να βρει το θάνατο στις ρόδες ενός διερχόμενου οχήματος μια ακόμη αρκούδα, στον κάθετο άξονα Κοζάνης- Φλώρινας- Νίκης της Εγνατίας Οδού. Ήταν το τέταρτο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αρκούδα μέσα στο 2014.

Στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο, στο ύψος του Κλειδιού, επικρατούσε πυκνή ομίχλη τα ξημερώματα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να μην προλάβει να δει εγκαίρως το μεγαλόσωμο αγρίμι που διέσχιζε το οδόστρωμα. Έτσι, το παρέσυρε και το σκότωσε  ακαριαία, ενώ και το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τραυματιστεί.

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου που ενημερώθηκε από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας, έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος και απλώς διαπίστωσε ότι η ενήλικη αρκούδα ήταν νεκρή. Με αφορμή το νέο τροχαίο, ο Αρκτούρος απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στα σημεία του εθνικού δικτύου που δεν υπάρχει περίφραξη για να εμποδίζει τα μεγάλα ζώα να βγαίνουν στο δρόμο. 
 
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης