Εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις για τα φωτοβολταϊκά

Εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις για τα φωτοβολταϊκά

Αναστέλλεται η υποβολή νέων αιτημάτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς και η εξέταση εκκρεμών αιτημάτων από τη ΡΑΕ για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

Εκδόθηκαν οι υπουργικές αποφάσεις που περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ Β' 2317/10.08.2012 και αφορούν φωτοβολταϊκούς σταθμούς και ιδίως η απόφαση με Αριθμ.Υ.Α.Π.Ε. /Φ1/2300/οικ.16932 (5) «Αναστολή διαδικασίας αδειοδότησης και χορήγησης προσφορών σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς λόγω κάλυψης των στόχων που έχουν τεθεί με την απόφαση Α.Υ./Φ1/οικ.19598/01.10.2010 του υπουργού Π.Ε.Κ.Α.», με την οποία αναστέλλεται:

- Η υποβολή νέων αιτημάτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς

- Η εξέταση εκκρεμών αιτημάτων από τη ΡΑΕ για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ταρζαν

τρίτωσε το κακό!!! χρηματιστήριο -ευρώ- φωτοβολταικά!! να πώς καταστρέφεις μια χώρα σε 14 χρόνια με δέλεαρ το "εύκολο χρήμα"!!!

Καθηγητής Μυστήριος

Από όλους αυτούς που τώρα φωνάζουν για την πορεία της "επένδυσής" τους, κανείς δε σκέφτηκε το προφανές: είναι καθαρή σχιζοφρένεια να δανείζεσαι χρήματα από τράπεζα για να κάνεις μία επένδυση, το προϊόν της οποίας θα αγοράζει ως μοναδικός πελάτης το απολύτως αφερέγγυο ελληνικό δημόσιο! Όσοι βασίστηκαν σε νόμους αυτού του κράτους, ας βρουν τώρα από ένα κοφτερό τοίχο να πάνε να ανοίξουν τα κεφάλια τους. Δεν τους φταίει κανείς για όσα θα πάθουν...

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ

 ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΗ ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΒΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ... ΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ? ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ (ΔΛΔ ΟΧΙ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΕΙ.. Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Η ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥΣ.. ΑΡΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ "ΤΡΑΒΑΝΕ" ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.. ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑ!@#$%ΝΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ... ΜΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ.. ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΚΟΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕ. ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΓΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ BIG ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

ΝΙΚΟΣ

 ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ KWH ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΠ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΤΩΒΟΛΤΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ . ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ . ΑΥΤΗ ΕΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Elia1

Απώτερος στόχος της δράσης είναι η διάσωση και διατήρηση σημαντικών κλώνων, η γενετική τους βελτίωση μέσα από τη μελέτη ανθεκτικών κλώνων σε ασθένειες, ξηρασία και κλιματική αλλαγή