Βίκος Α.Ε.: Πνοή στο αστικό τοπίο, με τη φύτευση ακόμη 1.000 δενδρυλλίων

Βίκος Α.Ε.: Πνοή στο αστικό τοπίο, με τη φύτευση ακόμη 1.000 δενδρυλλίων

Περισσότεροι από 500 εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήραν μέρος στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση.

vikos_kedriki
Sponsored content

Μήνυμα αισιοδοξίας και ομαδικότητας έστειλαν οι συμμετέχοντες στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργάνωσε ο περιβαλλοντικός οργανισμός We4all, με την υποστήριξη της εταιρείας Βίκος. Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Γαλάτσι ενώ η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν μαζική, καθώς περισσότεροι από 500 εθελοντές κάθε ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρών, φυτεύοντας εκατοντάδες δενδρύλλια.
Βίκος Α.Ε.: Φύτευση ακόμη 1.000 δενδρυλλίων

Η αρχή έγινε με το κάλεσμα της We4all προς όλους τους πολίτες, να δώσουν νέα πνοή στη δική τους γειτονιά, με ένα δέντρο, ένα φυτό ή και μόνο με ένα λουλούδι, αφού ακόμη και οι πιο μικρές πράξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά για έναν καλύτερο κόσμο. Έτσι, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και τη συγκινητική υποστήριξη όλων των εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, η ομάδα της Βίκος κατάφερε να φυτέψει 1.000 δενδρύλλια, συμβάλλοντας στην προστασία και την αναγέννηση του περιβάλλοντος.
DSC02936
Κλείσιμο
Η στρατηγικής σημασίας δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, με τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Στο πλαίσιο αυτό, διαρκής είναι και η συνεργασία της εταιρείας Βίκος με τη We4all, πραγματοποιώντας μαζί αντίστοιχες δράσεις. Αυτή τη φορά, η δενδροφύτευση στο Γαλάτσι έγινε σε συνέχεια παλαιότερης δράσης, με σκοπό να ολοκληρωθεί η αναγέννηση/ανάπλαση του ευρύτερου τοπίου, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά του.
DSC02872
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, έχουν φυτευτεί περισσότερα από 6.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της κινητοποίησης και της συγκέντρωσης δυνάμεων σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η συμπόρευση και το κοινό όραμα για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο και φυσικά βιώσιμο, εδράζεται στο οικουμενικής και πανανθρώπινης σημασίας τρίπτυχο: προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, πολιτισμός και εθελοντισμός.
DSC02832
Αυτές οι αξίες είναι που παρακίνησαν τις οικογένειες και τις παρέες που πλαισίωσαν την ομάδα της εταιρείας Βίκος και της We4all, ώστε να βάλουν το λιθαράκι τους στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές. Η ανάληψη δράσης και η παραγωγική συνεργασία έχει στόχο να αναδείξει την ανάγκη της ευρύτερης δυνατής συστράτευσης όλων των παραγόντων της κοινωνίας και ο καθένας, στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων, να αναλάβει δράση για την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία Βίκος, στηρίζοντας ενεργά τις πρωτοβουλίες της We4all, καταθέτει την έμπρακτη συνεισφορά της και στέλνει το μήνυμα ότι η συμπόρευση όλων μαζί είναι η μόνη εγγύηση για την κοινή μας ευημερία σε έναν βιώσιμο και ασφαλή πλανήτη.
DSC02918

Στην κεντρική φωτογραφία: Από αριστερά - Ηλίας Λυμπέρης Brand & Media Manager Βίκος Α.Ε., Ιωάννα Παδιώτη Προϊσταμένη Αθλητικού τμήματος & Manager ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γεράσιμος Λιγνός Παραολυμπιονίκης & Παρατριαθλητής, Γρηγόρης Σουβατζόγλου Τριαθλητής Guide, Γιώργος Κόρομι, Μαρία Τριγκάκη Social Media Specialist Βίκος Α.Ε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης