Δούρου: Αν πάρουμε την Αττική, θα πάρουμε όλη την πατρίδα

Δούρου: Αν πάρουμε την Αττική, θα πάρουμε όλη την πατρίδα

Συγκινημένη η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να τη στηρίξουν και όσοι την πρώτη κυριακή δεν επέλεξαν τον συνδυασμό της

Απάτησε ο Justin την Jessica;
Δούρου: Αν πάρουμε την Αττική, θα πάρουμε όλη την πατρίδα
Το μήνυμα ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την Αττική τότε «θα πάρουμε όλη την πατρίδα» έστειλε η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου το βράδυ της Κυριακής στις πρώτες της δηλώσεις από το κεντρικό εκλογικό της κέντρο.

Κλείσιμο


Εμφανώς συγκινημένη η κυρία Δούρου ξεκίνησε λέγοντας ότι «θα μου επιτρέψετε να σας μιλήσω από καρδιάς όπως απο καρδιάς αγωνιστήκαμε τους προηγούμενους μήνες και αυτό έγινε κατανοητό και σήμερα» απευθύνοντας ένα «μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν τον αγώνα του συνδυασμού της γιατί συνέπραξαν σε μια πολύ σπουδαία μάχη που δόθηκε κόντρα σε συμφέροντα».



«Ευχαριστώ τους συμπολίτες που ήρθαν δίπλα και μας έδωσαν δύναμη σε δύσκολο αγώνα για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και αν την πάρουμε στην Αττική θα την πάρουμε σε όλη την πατρίδα» συνέχισε η κυρία Δούρου.

Απευθυνόμενη σε όσους βρέθηκαν στον αγώνα αυτό με διαφορετικά ψηφοδέλτια «να συστρατευθούν μαζί μας και να μην εξαπατηθούν» κάνοντας λόγο για μια κρίσιμη μάχη την επόμενη Κυριακή.
 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης