Επίδομα 800 ευρώ - Δώρο Πάσχα: Διαβάστε ποιοι πληρώνονται σήμερα

Επίδομα 800 ευρώ: Αρχίζει από σήμερα η πρώτη φάση πληρωμής του - Τι ισχύει για το Δώρο Πάσχα

ipik
Αρχίζει από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η πρώτη φάση της καταβολής του ειδικού επιδόματος των 800 ευρώ, ενώ πολλές επιχειρήσεις θα πρέπει να πληρώσουν και το Δώρο Πάσχα.

Συγκεκριμένα,  για την  αποζημίωση ειδικού σκοπού 800 ευρώ


Από σήμερα 15 Απριλίου έως και τις 17 Απριλίου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ σε εργαζόμενους, των οποίων η σύμβαση εργασίας τους τελεί σε αναστολή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το οποίο έχει ανακοινώσει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Υπενθυμίζεται πως, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης και αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τον κορωνοϊό, οι εργαζόμενοι, των οποίων η σύμβαση εργασίας τους τελεί σε αναστολή και έχουν λάβει γνωστοποίηση της αναστολής από τις επιχειρήσεις-εργοδότες τους, υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση για τη λήψη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, σύμφωνα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής των ανωτέρω δηλώσεων σε τρεις φάσεις των 10 ημερών, όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει το υπουργείο Εργασίας.

Το δώρο Πάσχα

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους και το δώρο Πάσχα από τις επιχειρήσεις που δεν έχουν πληγεί από την κρίση του κορωνοϊού.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έτσι μας προστατεύει η «κοινωνική απόσταση» - Δείτε το γράφημα των NYT που ανάρτησε ο Μόσιαλος 

Με το πάτημα ενός κουμπιού εκδίδεται η σύνταξή σας!

Γιάννης Πρετεντέρης: Έτσι πέρασα 26 ημέρες μάχης με τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης