Στην Αθήνα ο Επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι

Στην Αθήνα ο Επίτροπος Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα βρεθεί αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή στη χώρα μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου – Θα πραγματοποιήσει επαφές με σειρά αξιωματούχων

21703688
Ο Επίτροπος Οικονομίας κ. Πάολο Τζεντιλόνι θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, για επίσκεψη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου.

Θα πραγματοποιήσει σειρά διμερών επαφών, μεταξύ άλλων με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα. Επίσης, ο Επίτροπος θα απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές, στη Βουλή των Ελλήνων.


Την Παρασκευή, ο Επίτροπος θα εγκαινιάσει τον Ευρωπαϊκό Δημόσιο Χώρο «ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ» και κατόπιν, θα εκφωνήσει ομιλία για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και τις Επενδύσεις στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης