Επιδόματα - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα η καταβολή των χρημάτων

opeka_epidomata

Διαβάστε πότε θα πραγματοποιηθεί η  καταβολή όλων των επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ

Ο ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι η καταβολή  όλων των επιδομάτων όπως προνοιακά, ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου, θα καταβληθεί νωρίτερα. 

Συγκεκριμένα, ο  ΟΠΕΚΑ γνωστοποίησε πως την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου καταβάλλονται όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού.

Αναλυτικά:

-τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου.

-το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

-οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.

-τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018 για τον μήνα Οκτώβριο.

-το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

apodeixeis_main

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων,  η συνολική καθαρή αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο αναλογών Φ.Π.Α. σε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ - Συνεχίζεται η έρευνα με παραγγελία της Εισαγγελέως Οικονομικού Εγκλήματος

31
agora-akinhtttttt

Οι αγοραπωλησίες και οι νέες κατασκευές φέρνουν διψήφιο ρυθμό αύξησης στις τιμές, αν και απέχουν πολύ από τα προ κρίσης επίπεδα - Η επίδραση της Golden Visa, του Airbnb και της αλλαγής της φυσιογνωμίας της πόλης με την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Ελληνικό