Η Σαουδική Αραβία τρυπάει για πετρέλαιο σαν τρελή... λόγω Τραμπ

saudi

ο Αμερικανός Πρόεδρος πιέζει τη Σαουδική Αραβία να ρίξει ακόμη χαμηλότερα τις τιμές του πετρελαίου

Η Σαουδική Αραβία παράγει περισσότερο αργό πετρέλαιο από ποτέ. Από την πρώτη ημέρα, 80 χρόνια πριν, όταν και γέμισε το πρώτο της βαρέλι με πετρέλαιο, μέχρι σήμερα, η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα δεν έχει δουλέψει ποτέ τα γεωτρύπανα της με τέτοιο ρυθμό.

Κι αυτό διότι ο Αμερικανός Πρόεδρος πιέζει τη Σαουδική Αραβία να ρίξει ακόμη χαμηλότερα τις τιμές του πετρελαίου.

Η ημερήσια παραγωγή της Σαουδικής Αραβίας έφτασε τα 11,2 εκατ. βαρέλια την ημέρα, από 10,8 με 10,9 εκατ. νωρίτερα μέσα στο μήνα, σύμφωνα με καλά ενωμερωμένη πηγή που γνωρίζει το θέμα και η οποία ζήτηση να παραμείνει ανώνυμη λόγω των απόρρητων στοιχείων της υπόθεσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Vasileios

Να τον έχει ο θεός καλά!

ΜAGA

Τραμπ,ηλιακτιδα ελπίδας για τόν κόσμο.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bank_bank

«Ο μεγάλος αδελφός» είχε τεθεί σε χειμερία νάρκη, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ελεγκτές να βρίσκουν αυτόματα τα αμφιλεγόμενα στοιχεία καθώς δεν υπήρχαν τραπεζικά στοιχεία όπως προαναφέρθηκε μετά το 2015

hdhfgew

Μία διεθνής συμφωνία με έναν ξενοδοχειακό κολοσσό που περιλαμβάνει, σε πρώτη φάση, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο από το καλοκαίρι του 2019 στη Μύκονο και μία ακόμη συνεργασία, αυτή τη φορά εντός των τοιχών, με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

tsakalotos_wall_street

O υπουργός Οικονομικών θα προσπαθήσει να τους πείσει να αγοράσουν κρατικά ομόλογα και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικά deal στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του 20ού Ετήσιου Φόρουμ του Capital Link – Ο σχεδιασμός του ΟΔΔΗΧ για έξοδο στις αγορές το 2019 και οι ανησυχίες

10