Σταθάκης: Περίοδος χάριτος ενός μήνα στη Χαλυβουργική για τα χρέη στη ΔΕΗ

hali

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση, θα εκτελεστούν τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα

Περίοδο χάριτος ενός μήνα στη Χαλυβουργική προτού εκτελεστούν τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα από την ΔΕΗ, εξαιτίας των καθυστερήσεων πληρωμών, προανήγγειλε σε αποψινή δήλωση ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης έως ότου, όπως ανέφερε, ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη για την διαχείριση της εταιρείας.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του ο υπουργός αναφέρει τα εξής:

"Η Χαλυβουργική έχει αθετήσει κατ' επανάληψη τις υποχρεώσεις της έναντι της ΔΕΗ. Με πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο εταιρειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Διαπιστώθηκε ότι η Χαλυβουργική βρίσκεται εν μέσω δικαστικής διαμάχης για τη διαχείριση της εταιρείας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα. Κρίνουμε σκόπιμο η ΔΕΗ να προσφέρει περίοδο χάριτος ενός μήνα, προτού εκτελεστούν τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα."

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Χαρά

Οι επιχειρήσεις πάσχουν, οι επιχειρηματίες όμως ευημερούν. Ας κάνει ο Τσίπρας με τη Γιάννα μερικές αντιρατσιστικές συναυλίες για στήριξη των επιχειρηματιών.

Άγγελος

Κάντε το όπως κάνατε για την ELFE με την ΔΕΠΑ, ξέρετε εσείς από τακτοποιήσεις.

Δεν καταλαβα !

Γιατί ένα μήνα χαριτος ; Γράψτε ένα ρεπορτάζ της προκοπής ! Πόσα χρωστάει η Χαλυβουργική; Στη ΔΕΗ , στο ΙΚΑ , στην εφορία , στους εργαζόμενους ; Χρωστάει στη ΔΕΗ και έχει εκπληρώσει όλες τις άλλες οικονομικές της υποχρεώσεις ; Δε νομίζω !

kent

κλειστε τη να δουμε τι θα καταλαβετε.

Jiannis

Αυτό εκμεταλλεύονται πάντα η βιομήχανοι και λοιποί ,τον φόβο κλεισίματος και ανεργίας τον εργαζομένων και απειλούν και πιέζουν κυβερνήσεις .Κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό δεν νομίζεις ????χρωστάς κύριε στο κράτος????η πληρώνεις η σε κλείνουμε άμεσα και όχι παρατάσεις στης παρατάσεις που αυξάνουν το χρέος και να δεις αν το ξανακανει κανείς τους .Δεν πλήρωσες τον προηγούμενο μήνα????κλείνεις .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fitch_ratings_art

Ο οίκος αξιολόγησης δείχνει... έκπληκτος από την ένταση και την έκταση των εξαγγελιών: «Οι νέες ανακοινώσεις αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερη και ταχύτερη αντιστροφή των μέτρων του προγράμματος, από αυτή που περιμέναμε» - «Βλέπει» εντάσεις με τους Ευρωπαίους δανειστές

8
soible_main01

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της γερμανικής Ραδιοφωνίας που επικρίνει τις κινήσεις των δανειστών στην Ελλάδα - «Έκλειναν τότε τους Έλληνες αξιωματούχους σε ξενοδοχεία και τους υπαγόρευαν τι να κάνουν»

1
vouli_ktirio1

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής εκτιμά ότι υπάρχει υστέρηση 79 εκατ. ευρώ στο πρωτογενές αποτέλεσμα – Ο κρατικός προϋπολογισμός καταγράφει μειωμένο ταμειακό πλεόνασμα, ενώ έχουν υποχωρήσει τα έσοδα.

1
pratirio_main01

Στον δείκτη ποιότητας ζωής, ο οποίος υπολογίζεται βάσει παραγόντων όπως το κόστος ζωής και η αγοραστική δύναμη, η ασφάλεια, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και η ποιότητα του περιβάλλοντος, η Αθήνα είναι στην 34η θέση μεταξύ 56 πόλεων ανά τον κόσμο, κερδίζοντας τέσσερις θέσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά

1